Opspelende hormonen (deel 2)

 Ik ben dol op mijn collega’s van Autoblog, maar soms zetten ze dingen op hun weblog waar ik even op moet reageren. Vorige week kwamen ze met filmpjes van de zogenaamde Bikini Driving School. Daarin ontdoen Amerikaanse pin-up modellen zich voor de camera van hun shirtjes en minirokjes om in bikini de meest dure auto’s de sporen te geven. Je ziet genagellakte teentjes die in hooggehakte schoentjes het gaspedaal diep intrappen. Terwijl hun gesilicoonde borsten bijna uit hun nietsverhullende bovenstukjes puilen, vertellen ze dan dat hun eigen auto ongeveer 450 pk’s minder heeft. Maar dat ze ‘big girls’ zijn die zoveel vermogen best kunnen handelen. Kortom: een IQ van nul komma nul en klaarblijkelijk de natte droom van menige Autobloggende man. Tenzij hun vrouw/vriendin achter hen staat en meekijkt natuurlijk. Dan keuren ze het geheel uiteraard kordaat af en klikken zo snel mogelijk weg…

Ik

Nu ben ik de beroerdste niet en kan ik vleselijke lusten op zijn tijd zeer waarderen. Vandaar dat ik me een tijdje geleden op Vrouwonline in een column uitliet over een aantal succesvolle Nederlandse ontwerpers die ik onlangs op een beurs in Tokio ontmoette en van wie mijn hormonen nogal van slag raakten. Nog nooit zoveel negatief commentaar op een column gekregen! Van een aantal heren autojournalist welteverstaan die dan wel niets op Vrouwonline te zoeken hebben, maar het wel ‘kinderachtig’ vonden dat ik me had ‘verlustigd’ aan deze designers. Je begrijpt dat ik deze kortzichtige – en waarschijnlijk zeer onzekere heren – even terecht wees. Als zij hun hormonen buiten mogen laten spelen, dan mag ik dat ook! Daarnaast pleit het mijns aanziens voor me dat de heren aan wie ik me dan op een overigens zeer nette en onschuldige manier ‘verlustig’ behalve van een prettig uiterlijk ook nog zijn voorzien van een overdosis talent en de nodige brains! Je kunt toch beter op een blonde designergod in Italiaans maatpak vallen dan op een breinloze bimbo in bikini? Afijn, je begrijpt, de oeroude clichés komen hier weer uit de kast. Ik zie het in elk geval als mijn taak om jullie als autominnende dames op Vrouwonline op de hoogte te houden van nuttige informatie over auto’s en ander fijn spul dat ik tegenkom in de autowereld. Of het nu is voorzien van een motor of een warm kloppend hart.

12 Comments on “Opspelende hormonen (deel 2)

 1. Ik ben volgens mij (gezien de reacties aldaar) één van de weinigen die niet echt warmloopt voor bovengenoemde dames. Simpelweg omdat het geacteerd is. Wel is het zo dat een vrouw die écht verstand heeft van auto’s en die een mening over auto’s heeft, voor mij redelijk onweerstaanbaar is. Dus stel dat mijn vriendin (die écht geïnteresseerd is in auto’s) in een Lambo achter het stuur zat en dat ding ook echt de baas zou kunnen, dan zou ik dat wel aantrekkelijk vinden. En mijn vriendin is in een bikini ook zéér aantrekkelijk, dus die combi zou niet te versmaden zijn.

  Vice versa heeft zij uiteraard ook het recht om mij intens aantrekkelijk te vinden als ik over auto’s praat. Dat vind ze ook, denk ik, maar dat zal dan weer meer met mijn enthousiasme en passie van dat moment te maken hebben dan met de inhoud op zich.

  Anyhow: verlekker je lekker aan wie je je verlekkeren wil. En laat die gasten maar lullen. Zolang jij je artikelen op tijd oplevert hebben ze geen enkel recht van spreken.

  Topfoto bij deze column trouwens.

 2. Als ik hier nu nog een knipogende smiley plaats, zouden nietsvermoedende lezers dan denken dat we een relatie hebben, denk je?

  Ach, ik hou wel van een geintje:

  😉

 3. Doe jij dan voor autoblog binnenkort een review van die Corvette in bikini? Dan kom ik je in zwembroek ophalen 😛

 4. Autoblogger: ja, er zijn ook vrouwelijke ontwerpers, die doen meestal de binnenhuis-architectuur. Dus de colour & trim, bekleding etc.

 5. Als ik toch een bikini aan zou moeten trekken om dan in keimooie auto’s te mogen rijden, dan mag iedereen mij ook nog een dom blondje noemen… ofzo… Maar ik vind auto’s dan ook hartstikke mooi en interessant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*