Opel Corsa Bingo!

Een Corsa volgeplakt met bingoballen kan maar een ding betekenen: men is bij Opel realistisch geworden over de doelgroep. 😉 Geen rare C’mon poppetjes meer voor kids, maar de bejaarden bedienen! Aanstaande woensdag zal het model in ieder geval een bijeenkomst in een kerk in Manchester opleuken voor iets dat, volgens het persbericht, ‘game madness’  is gedoopt.

Opel Corsa Bingobal-opzij

Het merk Opel, dat in Engeland Vauxhall heet, heeft dit jaar in het Britse al verschillende succesvolle events georganiseerd zoals Vauxhall Skate, Vauxhall Ice Skate en Vauxhall Bowling Club. En nu gaan we dus verder met Vauxhall Bingo. Yes! 🙂 In Manchester schijnt namelijk een bingosekte te bestaan wiens leden best zo’n kek autootje willen winnen. Ook al zit-ie volgeplakt met ruim 2000 ballen en dienst doet als ballenmachine bovenop het altaar.

Opel Corsa Bingobal

Bij het persbericht zaten overigens ook nog foto’s met twee jonge vrouwen poserend bij deze ballenauto. Maar ik negeer ze, want daar hadden natuurlijk gewoon twee oma’s met rollators bij moeten staan. Ja, als je A. zegt, moet je ook B. zeggen, nietwaar? Het geheel wordt overigens niet door harp- of orgelmuziek omgeven, maar door een heuse DJ. Ook al zo tegenschrijdig en eh, als dat maar niet te hard is voor de oudjes. Het persbericht besluit met de illustere woorden: Be warned: This is not bingo as you know it… Benieuwd hoe die gezellige Vlaamse marketingman van Opel dit nu weer gaat rechtpraten als ik hem tijdens de volgende beurs tegenkom… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*