Opel Astra TwinTop – VW EOS – Focus CC

Drie keer uit je dak! Cabriolets
Vind jij ze ook zo geweldig, die wind-door-je-manen cabriolets met hardtop die je in een paar seconden openzoeft? In dit keurige drietal kun je in de pauze ook nog drie collega’s kwijt voor een ritje:
De Opel Astra TwinTop (vanaf €28.850) is knap met het dak open en dicht. De look van deze wagen wordt niet verknoeid door een dikke derrière die zo typisch is voor cabrios met een wegklapbare hardtop. Het dak klapt in drie delen weg en ook dan blijft er een heel behoorlijke kofferruimte van 200 liter over.

opel astra twintop(2).jpg

Ook met de nieuwe Volkswagen Eos (vanaf €33.500) zul je vele blikken vangen. Deze elegante vierzitter heeft in zijn coole, in drie delen wegklapbare hardtop, ook nog een geïntegreerd, elektrisch schuif- kanteldak zodat je altijd licht en lucht in je cabine hebt.

vw eos(3) (2).jpg

Omdat Ford goede ervaringen had met de Italiaanse autobouwer Pininfarina, deze ontwierp hun Streetka, kreeg ook de Focus Coupé Cabriolet (prijs nog niet bekend) het Italiaanse designertintje. Met zijn in twee delen wegklapbare top zal hij de Nederlandse boulevard-factor deze zomer komen verhogen.

focus coupe cabriolet.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*