Nieuws: Vrouwenauto op komst!

Uit de geruchtenmachine heb ik iets zeer interessants vernomen: Ford en Renault zouden een speciale samenwerking zijn aangegaan voor het bouwen van een speciale, kleine vrouwenauto.

vrouw-auto15

Ik heb er nog geen beeldmateriaal van gezien, maar hij schijnt straks alleen verkrijgbaar te zijn in allerlei roze-kleuren. Van oud-roze tot baby-pink. En zowel in glanzende als matte uitvoeringen.

vrouwenauto

De naam is wel al bekend gemaakt, het stadsautootje zal Clitaurus gaan heten. Saillant detail: voor mannelijke autodieven is-ie moeilijk te vinden. Zelfs als iemand hen precies vertelt waar hij zich bevindt…

9 Comments on “Nieuws: Vrouwenauto op komst!

 1. Hehe, eindelijk, dat was mij al lang bekend. Ik mocht er al even aanzitten (voelt erg goed) maar dat was het dan ook. Mijn vrouw was enthousiast toen ik het aanraakte. Als deze auto komt: de omgeving goed schoonhouden voor het meest verbluffende resultaat! ;-p
  Het is wel echt een vrouwending..

 2. Goede grap!
  Maar is dat model ondertussen al niet uitgestorven? 🙂
  En een G (-klasse) kan ik als de beste spotten in het verkeer 🙂

 3. @Stijn: ik moet je zeggen dat ik het grapje – hoewel het in de categorie ‘aardig en onschuldig’ kan worden geplaatst – ook best belegen vond.
  @VBH-fan: ejw, de omgeving schoonhouden. Nou, ik weet niet met wat voor vieze exemplaren jij normaal omgaat… 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*