Nieuw speeltje voor rich & famous

Is je fijne nieuwe SLS AMG of GT5 nog niet leverbaar? Dan kun je natuurlijk altijd nog deze Cruden F1 simulator kopen. Ik voorzie dat het ‘t nieuwe speeltje wordt van de rich & famous, die inmiddels alleen nog maar gapen bij de aanblik van hun olympische zwembaden, snooker-kamers, gyms en filmzalen. Het apparaat kost 191.500 dollar en heet Hexatech.

Simulator

Het systeem kan feedback geven op basis van de chassis-setup, wielbasis en spoorbreedte, banden en instelling van de vering, motor en versnellingsbak, differentielen, besturing, remmen en rijder-hulpmiddelen zoals tractie controle, ABS enzovoort. Het heeft zelfs gordelspanners. Hij werd overigens niet alleen ontworpen voor de F1, de simulator doet het ook op NASCAR, WRC en de 24-uurs races. Je hebt er een grote, hoge kamer voor nodig, want je hebt drie 42 inch grote schermen rondom je.
Lijkt me aardig verslavend… 😉

9 Comments on “Nieuw speeltje voor rich & famous

 1. @Ary: Nee, nooit van Simworld gehoord. Leg maar eens uit dan?
  @Eric: daar had ik alleen een Z4 en bochtige wegen in Zuid Spanje voor nodig 😆

 2. @Viola, Simworld is een bedrijf waar ze zo”n simulator hebben staan. Hier de link: http://www.deuithof.nl/388-SimWorld.html
  Simworld heeft ook nog 24 simulatoren staan in de vorm van een halve formule Ford met een beeldscherm voor je neus om gezamenlijk tegen elkaar te racen.
  Hoewel ik geen spelletjes-mens ben vind ik dit toch wel bijzonder.
  De eigenaar (nu ook bedrijfsleider van de Uithof) is niet alleen een bevlogen gamer maar ook een aardige man, die je heel enthousiast over zijn bedrijf kan vertellen.
  Misschien een aanrader voor je?

 3. @Viola, als je dan toch kijkt bij de Uithof, dan moet je ook eens kijken bij ijskarten Dat is echt een bijzondere belevenis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*