Nieuw Monstertje Geboren

Ooit zigzagde ik op deze naakte Italiaan midden door Amsterdam en hij beviel super. Sindsdien heb ik een zwak voor het Monstertje van de Ducati-familie. Deze nieuwe heet 796, maar kreeg als toevoeging ‘Urban Icon’.

Ducati-Monster-Urban Icon 

Hij combineert de gebruiksvriendelijkheid van de 696 combineert met het sportieve karakter van de 1100. Zijn nieuwe hart is een Desmodue motor die 87pk kreeg en optionele ABS kun je daar heel fijn mee uit de bandjes. Dit Monstertje kreeg een klein kuipruitje en heeft standaard een seat cover over het passagierszadel. Het zadel is comfortabeler gemaakt en kreeg een kek rood stiknaadje. De rijpositie is met een centimeter verlaagd en het stuur verhoogd zodat je niet meer helemaal naar voren hoeft te hangen. Beter voor je rug!

Ducati Monster-Urban Icon2

De nieuwe Monster 796 is er in traditioneel Ducati rood, het nieuwe artic white silk of diamond black silk. Alle drie kleuren hebben een rood Trellis frame en zwarte wielen. De wielen hebben nieuwe rode accenten rond de velg, die een volle rode lijn geven wanneer de motor op snelheid is. Hij staat vanaf mei in de showrooms, prijs volgt later.

2 Comments on “Nieuw Monstertje Geboren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*