Mustang Shelby te huur

Altijd al in ‘n Mustang Shelby willen rijden? Dan is hier je kans, want Hertz heeft er sinds deze week twee in het huurwagenpark. Voor degenen die de naam Shelby niets zegt: In 1966 heeft Hertz samen met Carroll Shelby 1.000 Ford Shelby Mustangs geproduceerd. Carroll Shelby is een icoon; vader van de Shelby Cobra en Mustang en befaamd Amerikaans coureur en auto-ontwerper.

Hertz en Carroll Shelby hebben samen deze speciale uitvoering van de Ford Mustang tot stand gebracht. Nu 42 jaar later is ´ie weer terug; de nieuwe speciale en unieke uitvoering Shelby GT-H waarvan er maar 500 zijn gebouwd. Twee hiervan zijn nu te huur bij Hertz in Nederland waaronder een cabrio. De auto’s hebben een 4.6 liter motor met 325 pk.

Henk van den Helder, General Manager Benelux: “Het is waanzinnig deze goud-zwarte beauties in onze vloot te hebben, twee kroonjuwelen waar we ontzettend trots op zijn. Prachtig, zo’n legende, we hebben even moeten wachten op de komst, maar het is ons gelukt. Het zijn de enige 2 exemplaren in Europa. Hiermee willen we ons als Hertz in Nederland blijven onderscheiden“.

De Mustang Shelby GT-H is vanaf 15 juli te huur bij de verhuurlocatie Schiphol. De minimum huurlengte bedraagt 3 dagen en hij is te huur vanaf € 250 per dag.

3 Comments on “Mustang Shelby te huur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*