Mercedes SLK van Minogue-zusjes op Goodwood

Op 2 juli wordt op het Goodwood Festival of Speed de chique zwarte Mercedes-Benz SLK230 van de gezusters Minoque (Kylie en Danii) geveild.

kylie & dannii

De opbrengst gaat naar een goed doel, gezien Kylies historie – ze leed aan borstkanker, maar is daar goed van hersteld – waarschijnlijk naar het kankerfonds of iets dergelijks. De Australische zusjes zijn de eerste eigenaren van de auto en ze hebben er weinig mee gereden, slechts 19.000 mijl, zodat de auto er nog blinkend uitziet. De opgegeven waarde van de auto ligt tussen de £8,000 – £12,000 Engelse ponden.

Mercedes SLK

Kylie Minoque werd onlangs uitgeroepen tot “most powerful celebrity in Britain” en ze brengt in juli haar 11de studio album, Aphrodite genaamd, uit. Danii is een van de juryleden van de Australische versies van The X Factor en Australia’s Got Talent.

mercedes kylie interieur

Degene die de auto uit naam van de zusjes op Goodwood gaat verkopen, James Knight van Bonhams Motoring Department, zegt: “We are delighted to have been appointed by the Minogue family to offer the Mercedes-Benz. It has all the right ingredients – good colour, low mileage and a fantastic provenance. Kylie and Dannii have a tremendous and far-reaching fan base and I can see it appealing to many people who want the same experience that they both shared.”

2 Comments on “Mercedes SLK van Minogue-zusjes op Goodwood

  1. Ik wil niets afdoen aan de prestaties & carrieres van beide dames maar ik zie totaal niet hoe hun bezit van deze auto de waarde ook maar een cent omhoog drijft.
    Als het nu een racewagen met race-historie was, ja……maar nu?? nee.

    Anderen zullen dit zeer zeker anders zien en de verkoop prijs zal dan ook zeker torenhoog zijn wat dan weer goed is voor het Goede Doel.

  2. @Bart: er zijn mensen voor wie racehistorie weer totaal niet interessant is. Maar die wel graag Kylie’s Car willen! En: idd, goed voor het goede doel. Ze helpen er mensen mee en dat vind ik super.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*