Land Rover LRX – De Mooiste!

Ergens begin december 2007 was ik op een geheime missie in Londen. Samen met twee andere journalisten mocht ik tijdens een sneak preview alvast de nieuwste Land Rover concept besnuffelen. Eerst waren daar geheimhoudingsformulieren te ondertekenen. En moest ik mijn telefoon (met camera) afgeven. Sputter, sputter… *&*&&%!! Daarna volgde de onthulling en jaaaa… daar werd ik stil van. Wat een ONGELOFELIJK MOOIE AUTO hebben ze bij Land Rover ontworpen! Kijk, en oordeel zelf:

Mijn artikel over de filosofie achter deze Land Rover LRX concept, waarvan ons werd beloofd dat ie precies op de uiteindelijke productieversie lijkt, vind je binnenkort in het magazine Villa d’Arte.

3 Comments on “Land Rover LRX – De Mooiste!

  1. Inderdaad die Mercedes is veeeel te hoekig. De Land Rover kijkt kwaad uit de ogen en de achterkant die taps toeloopt! Bravo!

  2. OK Viola – op een bak Leffe dat McGovern z’n creatie naar een vijfdeurs zal moeten modificeren en er onder de kap een diesel-hybride ligt.

    Wedden?

  3. Zou je best eens gelijk in kunnen hebben. Dus wedden hoeft niet, dat doe ik alleen op paarden 🙂 En Leffe lust ik niet, zeker geen bak vol. Als je me toch uit wilt nodigen: doe mij maar een screwdriver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*