Land Rover Freelander 2

De nieuwe Land Rover Freelander 2 is er!In tegenstelling tot veel andere dames ben ik bepaald geen SUV-liefhebster. Hoewel de hoge zit soms lekker is, je overziet het verkeer er goed mee, kunnen de meeste me niet bekoren. Het zijn veelal de zoet deinende allemansvrienden van merken die zich naar mijn bescheiden mening beter bezig kunnen houden met doen waar ze goed in zijn: het maken van lekkere rijdersauto’s, sportwagens, leasebakken of familiestations. Moet er dan toch een terreinwagen komen, dan komen er bij mij maar twee merken in aanmerking: de specialisten! En dan heb ik het natuurlijk over Jeep en Land Rover. Het laatste merk heeft net z’n nieuwe Freelander 2 geintroduceerd.

land rover freelander 2.jpg

Ik reed ‘m onlangs en dat viel niet tegen. Hij is voorzien van dezelfde, handige Terrain Respons Knop als grote broer de Range Rover. Dat betekent dat je de instellingen van de wagen met een draai aan een knop kunt aanpassen aan het soort terrein waarop je rijdt. En hoewel deze Freelander 2 geen hardcore offroader is, kan hij hierdoor veel!

land rover freelander 2-2.jpg

Ik ben er zelfs het Egmondse strand mee op geweest. Met dank aan de heren beheerders die de slagboom eventjes voor me wilden openen! Je kunt mijn hele verhaal binnenkort lezen in de Land Rover special die Autovisie maakt.

land rover freelander 2-3.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*