Koninklijke wielklem

Afgelopen mei werd het luxe warenhuis Harrods in Londen verkocht aan de koninklijke familie van Qatar voor een slordige 2.2. miljard dollar. Een dezer dagen arriveerden deze superrijken er in een aantal exotische supercars om hun nieuwe aanwinst te checken. De auto’s – allemaal opgeleukt in de familiekleur turkoois – werden parmantig voor de deur geparkeerd.

Harrods

De locale Bobbies waren echter ‘not amused’ over deze hoogst illegale parkeeractie en en sloegen de auto’s – een Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce (waarde ongeveer 550.000 dollar) en een Koenigsegg CCXR (rechts, waarde ongeveer 2 miljoen, hiervan zijn er maar zes ter wereld) –  in de wielklemmen.

Om de auto’s uit hun boeien te bevrijden, telden de sheiks 70 Engelse pondjes neer, plus bekeuring tussen de 40 en 120 pondjes, voor iedere auto. Volgende keer als ze in hun eigen winkeltje gaan shoppen, spotten we de auto’s er vast weer, want dit zijn uiteraard heel normale parkeertariefjes voor deze mensen. 😉

1 Comment on “Koninklijke wielklem

  1. STOM? Viola, wat is stom? Bijna babyblauw! Lang geleden was ik shop- genoot van 3 dames in mijn rode Land Rover. Ik parkeer voor Harrods en twee uur later was de achteruitkijkspiegel nutteloos. De locale Bobbies hadden zoveel medegevoel voor mijn lijden dat er sinds die tijd
    een speciale parkeerhaven is met als voorwaarde dat ik minimaal 3 dames meeneem met een unlimited goldenshopping-card. Je hebt gelijk Viola, dit is een domme reactie.
    Ik vind The Egg niet zo`n leuke auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*