Kofferbak openen met je voet

Auto’s worden tegenwoordig zo tjokvol elektronische snufjes gestopt dat nieuwe generaties mensen waarschijnlijk worden geboren zonder spieren. En dan heb ik het nog niet eens over de Asimo’s van deze wereld. Hier weer zo’n gemaksgadget dat niet meer is voorbehouden aan duurdere modellen van Mercedes, BMW, Audi en Lexus: met een ‘wenk’ van je voet de achterklep openen. Handig, als je komt aanlopen met je (kerst)boodschappen. De nieuwe VW Passat heeft het en hier wordt het gedemonstreerd op de nieuwe Ford C-Max. Waarbij en passant ook alle wegklapsnufjes in het interieur de revue  passeren. Enjoy!

4 Comments on “Kofferbak openen met je voet

  1. En dan in hoge hakken wegrijden. Ik kan dat nog altijd niet prettig vinden. Ik had het er laatst met vriendinnen over. De een vond het maar raar dat ik het moeilijk vind terwijl een ander het roerend met mij eens was. Hoe kijk jij daar tegenaan Viola?

  2. Ontzettend handig… vooral als er een kat onder je auto doorloopt bijvoorbeeld.
    Ik geloof dat VW het daarom niet meer levert of in aangepaste vorm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*