Keira Knightley ontregelt Parijs verkeer

Of de Britse actrice Keira Knightley echt haar motorrijbewijs heeft? In ieder geval ontregelde ze het verkeer bij de Parijse Place de la Concorde onlangs behoorlijk toen ze werd gefotografeerd voor een reclamecampagne van Chanel.

Keira-Chanel

Keira droeg daarvoor een huidhuggend beige leren bodysuit dat speciaal voor haar door Karl Lagerfeld is gemaakt. Voor de foto’s zat ze op een klassieke Ducati Super Sport motoruit 1970 in dezelfde kleur. De helm op haar fraaie hoofd is van Les Ateliers Ruby, een franse luxemerk dat met Lagerfeld
samenwerkte aan een serie couture motorhelmen voor Chanel.

keira-chanel2

Natuurlijk droeg Keira ook motorlaarzen en bijpassende handschoenen: het geheel ziet eruit als een knipoog naar Emma Peel en The Avengers. Tres chique!

keira-chanel3

keira-chanel4

keira chanel4

12 Comments on “Keira Knightley ontregelt Parijs verkeer

  1. Dank is groot (ze zit wel in de weg op deze prachtige Ducati) 😉 Btw: die houding van haar met een holle rug is een typische vrouwenhouding op de motorfiets. Alleen vrouwen (en Donald Duck) zitten zo op een motorfiets. Let maar eens op. (zal wel te maken hebben met afstand tussen stuur en zadel en minder lang bovenlichaam.)

  2. Bedankt voor de foto’s Viola, maar het was slechts een grapje richting VBHfan. Ben zelf niet zo’n fan van Keira, mooi gezicht maar voor de rest toch een beetje zoals die banden onder de Ducati, het mocht een maatje breder :p

  3. Oh ja, dat vind ik altijd van die dooddoeners. Alsof jij ‘nee’ tegen haar zou zeggen om haar te kleine maatje. Tssss. Is gewoon een mooie, zeer begeerlijke vrouw. Punt.

  4. Reservewiel van de aanhanger waar de fiets op staat. Zo te zien heeft de Duc geen meter gereden op de eigen wielen.

  5. @ Viola
    Nu mag ik toch nog wel zeker een eigen voorkeur/smaak hebben? 🙂
    Vind ze een mooi gezicht hebben en lelijk zal ik ze zeker niet noemen(!), maar vind ze er wat te fragiel uit zien. Wat niet wilt zeggen dat haar persoonlijkheid me weer niet zou kunnen overtuigen, zo oppervlakkig ben ik niet hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*