Jouw Auto: Oproep!

Een nieuw jaar betekent op Carwoman een aantal nieuwe rubrieken. Hiervoor zou ik jullie hulp willen inroepen. Ik wil namelijk de rubriek Jouw Auto beginnen waarbij lezers foto’s insturen van hun eigen auto. Dat kan een auto zijn waar je trots op bent, een klassieker bijvoorbeeld, of je dagelijkse woon-werkverkeer bolide. Of misschien heb je er, zoals kunstenares Bianca Leusink, wel een heel bijzondere verschijning van gemaakt.

beschildede-auto

Alles kan. Als je me mailt (via de Contact-button onder Info), schrijf er dan ook bij wat de auto voor jou zo speciaal maakt. Hoe je eraan bent gekomen, waarom je juist deze wilde hebben, hoeveel je ervoor hebt betaald etc. Lekker persoonlijk. En: moet niet mag wel, ik vind het nog leuker als je op de foto alsΒ eigenaar of eigenaresse bij poseert πŸ™‚ Zie ik ook eens wie mijn blog leest. πŸ˜‰

De origineelste inzending krijgt eind 2009 in ieder geval een leuke attentie.

17 Comments on “Jouw Auto: Oproep!

 1. Leuk idee. Ik zal eens kijken naar kiekjes van de Morris. Het verhaal er bij is denk ik ook wel leuk.
  Ik heb niet veel foto’s waar ik zelf op sta, maar hoe ik er uit zie weet je al. πŸ˜›

 2. Hi Bianca. Ik heb je ooit geinterviewd voor Living, weet je nog? πŸ™‚ Ik zal dat verhaaltje even terugzoeken, dan plaats ik het bij de auto. Groetjes!

 3. Leuke rubriek! Op dit moment staat mn Junior veilig en droog op stal. Veel foto’s heb ik er nog niet van, maar daar ga ik trachten verandering in te brengen naar de lente toe. Als het zover is wil ik best het hoe en waarom erachter neerpennen. πŸ˜‰

 4. Als je geen auto hebt tegen de tijd dat je een artikel wilt: mail me ff, kan ik je over de Hillman (zie bij restauraties op Klassiekerrally.nl) vertellen! πŸ˜‰ En ik doe er wel ff een gangsta pose met dikke shades bij! πŸ˜†

 5. @ Viola
  Maar dan moet je wel ff wachten op een tekstje, ik zal zien of ik vandaag nog kan beginnen, morgenavond zal die hoogstwaarschijnlijk af zijn, samen met een foto van ik en mijn vader bij de Hillman (die nog niet helemaal af is). Dan zal die tegen zaterdag ofzo op je site kunnen zeker? En voor de foto’s kan je alvast terecht op http://www.klassiekerrally.nl/index.php?page=hillman-minx
  (mijn naam daar is Christophe πŸ˜‰ )

 6. @ Viola
  Zal ik doen!

  @ Klassiekerrally
  Nu ik je toch aan de lijn heb ( πŸ˜‰ ), kan het zijn dat één van je emailadressen het niet meer doet? Heb al 2 maal een mail verzonden naar je teriet-adres, maar geen respons gekregen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*