Infiniti Babe

Voormalig zwemkampioene Inge de Bruijn heeft een bijbaantje gevonden als autobabe. Omdat ze al een paar jaar Infiniti rijdt – de grijze import was er al – opende zij gisterenmiddag de nieuwe, hypermoderne Infiniti showroom langs de A2 met de onthulling van het showmodel de Essence.

infiniti

Onder de motorkap van de enorme 4.7 meter lange sportwagen – waarvoor overigens speciale Louis Vuitton kofferset werd ontwikkeld – zit een hybride motor met een vermogen van 600 pk. De elektromotor (160 pk) doet het hier samen met de binnen de Nissan familie welbekende 3.7 liter V6 met dubbele turbovermogen (440 pk). Men noemt het bij Infiniti de ‘3D motor’.

infiniti2

Ik vond de nieuwe showroom erg mooi en supergoed bereikbaar. Er hangt kunst aan de muur en er klonk stemmige pianomuziek vanuit een echte piano 😉 Je kunt je Infiniti zelf samenstellen door hem op een groot tv-scherm te voorzien van de door jou gekozen ex- en interieurkleuren en wielen. Dat alles onder genot van lederen zetels en superkoffie in deze lounge-achtige omgeving. Nu maar hopen dat er mensen komen, want om de concurrentie met BMW aan te gaan is meer nodig dan uiterlijk vertoon. Infiniti’s dieselmotor komt pas over 15 maanden, net zoals een hybride… Ik voorspel dat het nog een tijdlang erg rustig zal blijven in deze high-tech Infiniti-woonkamer.

infiniti3
(Foto’s zijn van Pam).

8 Comments on “Infiniti Babe

  1. Ik ben sinds enkele weken verslaafd aan de groene cups: Nespresso espresso. Zwart en heet. Heerlijk!

    Om maar weer even on-topic te reageren: die Infinity ziet er -zeker voor een Japanse auto- zeer smakelijk uit. Bijna Aston Martin-esque lijnen.
    Is dat in het echt ook zo, of ligt dat aan de foto’s?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*