Ideale autostiletto

car-stilettos21 Ik heb op dit weblog al eens een lans gebroken voor autorijden met de juiste schoenen aan. Rijden met hoge hakken aan of op slippers is gevaarlijk – ik kan het weten, ben wel eens door een geslipperde muts aangereden. Maar nu is er een nieuwe uitvinding: pumps met wegklapbare hoge hakken! Overdag kun je er prettig mee lopen en autorijden en ze op kantoor dragen met een laag hakje. En als je naar de vrijmibo gaat, klap je ze eenvoudig uit zodat je op lekker hoge palen staat.

car-stilettos1

Je vindt hier diverse filmpjes waarin de media aandacht aan deze  kameleon-schoenen besteed. Op deze site lees je het verhaal erachter en kun je ze bestellen. Zelfs de US Cosmopolitan schreef er een klein stukje over.

Mijn smaak is het ondertussen niet helemaal, ik kick toch liever op deze… 😉

puma-ferrari

5 Comments on “Ideale autostiletto

  1. Ik heb ook Ferrari Puma’s! Wel een ander model. Met meer wit en een beetje nep carbonfibre aan de zijkant. Plus nog twee andere racing Puma’s. Zitten heerlijk en zijn inderdaad ideaal om mee te rijden.

  2. Zo met die race streep zien die kameleonschoenen er wel hip uit. Maar daar moet toch wel een uitdagender ontwerp van te maken zijn. De basis (lak) is wel al gelegd. Helemaal rood is ook niet te versmaden. V?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*