Hummer H3 Black Edition

Een SUV-liefhebster ben ik niet echt, toch vind ik dit een imposant ding op vier wielen: de HUMMER H3. Voor liefhebbers van groot en hoekig (en dat zijn er best veel!) voegt HUMMER onder het motto ‘Black is beautiful’ een gelimiteerde editie toe aan zijn gamma: de Black Edition.

Eind van dit jaar (nu dus) worden 50 exemplaren op de Europese markt worden aangeboden. Dit model is gebaseerd op de H3 Adventure met automaat. Hij combineert een schitterend zwart exterieur en een chic zwart lederen interieur met een bijzondere collectie matzwarte componenten, waaronder de grille, buisvormige treeplanken, dakdragers, afsluitbare tankdop, deurgrepen, spiegelhuizen en zwart gepoedercoate wielen.
Vijfentwintig H3 Black Edition modellen zijn bovendien uitgerust met een groot, elektrisch bedienbaar glazen schuifdak. Deze populaire optie is een aanvulling op de vele standaard accessoires, zoals een volledig geïntegreerd Kenwood HUMMER navigatiesysteem. De H3 Black Edition kost € 62.670 en is daarmee € 1.720,- hoger geprijsd dan de Adventure versie waarop-ie is gebaseerd.
Overigens is er al een HUMMER H3 vanaf € 49.950.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*