Honda motorcursus

Voor mij zeer herkenbaar: meer dan een half miljoen Nederlanders (waaronder ik dus) hebben ooit hun motorrijbewijs gehaald, maar rijden momenteel geen motor meer. Om deze groep opnieuw kennis te laten maken met het motorrijden organiseert Honda alweer voor het 3e jaar, onder het motto ‘Fun & Safety’ en in samenwerking met de ANWB, de Honda heropstaptraining.

hondaheropstaptraining.jpg

Ik heb mijn motor (Suzuki Intruder 800) vorig jaar – met pijn in mijn hart – verkocht en als ik in de file sta, zie ik nog vaak die heerlijke pruttelaars en snelle jongens voorbij rijden. Met die mooie zomerse dagen gaat het pas echt kriebelen.

hondafireblade2.jpg

Juist om de zogenoemde ‘heropstapper’ opnieuw kennis te laten maken met het moderne motorrijden, organiseert Honda, in samenwerking met de ANWB, Uvex helmen en Motosign motorkleding, de Honda heropstaptraining.

hondamotor.jpg

Tijdens deze dag wordt je onder handen genomen door professionele instructeurs bij het ANWB Test- en Trainingscentrum in Lelystad waarbij je rijdt op de Honda CBF600SA. Daarbij komen alle basisprincipes van het motorrijden aan bod en wordt aandacht besteed aan voertuigbeheersing, mentale training en het remmen met ABS-remsystemen.Deze complete training kost €119 en dat is inclusief lunch, certificaat, gebruik van de motor en motorpak, handschoenen, laarzen en helm! De Honda heropstaptraining is ook als cadeaubon verkrijgbaar. De cursussen worden gegeven van april tot en met oktober. Voor vragen over beschikbare data en om aan te melden kun je bellen met de ANWB op telefoonnummer 070-3146468.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*