Honda Civic Type R in De Pers

Gisteren en eergisteren was ik in zonnig Thessaloniki (Griekenland) voor de nieuwe Subaru Forester. We vlogen heen en terug in een luxe straalvliegtuig: de Cessna Sitation voor 8 personen (eigenaar: Dirk Scheringa) en dat was supercomfortabel. Ware het niet dat het op de terugweg nogal stormde en ik dus een kwartier voor Schiphol mijn lunch toch maar in een zakje deponeerde… Voor het geval je toen De Pers hebt gemist: hier de link naar de autopagina. Bladeren naar pag. 19!

Het gaat deze week over Honda’s Civic Type R die ik vorig jaar al op het circuit van Estoril en in de omgeving mocht beproeven. Ook stelde ik in Geneve Drie Vragen aan GM’s Bob Lutz en is er een nieuwtje over zomerbanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*