Hoe een man een auto uitzoekt

Waarnaar kijken de mannen als eerste naar als ze een gebruikte auto uitzoeken? Die vraag stelde ik naar aanleiding van een leuk kwisje dat ik las. Het schijnt namelijk zo te zijn dat de manier waarop mannen hun auto uitzoeken ook de wijze blijkt te zijn waarop ze hun… vrouw uitzoeken! Hier wat insider-info πŸ˜‰

*Kijk je allereerst naar design, lak, bekleding en velgen dan vind je looks erg belangrijk. Je bent erg bezig met uiterlijkheden, maar neem je na die eerste keurende blikken ook de tijd om naar het karakter te kijken en dan is er niets aan de hand. Zo niet, dan ruilt je je lief, na wat ‘kilometers’ gemaakt te hebben wellicht al snel in.

*Check je de auto allereerst op roest en deukjes? Dan beoordeel je de auto/vrouw op haar verleden. Zijn er nadelige gevolgen voor jou die eerdere relaties hebben veroorzaakt? Heeft ze een nare jeugd gehad en zit ze daar nu nog mee? Interesse in haar wel en wee is goed, maar veroordeel haar er niet op.

*Wens jij de auto/vrouw vooral in ‘originele staat’, dan heb je waarschijnlijk niets met siliconenborsten, botoxkoppen, veel make-up, hairextentions en van dies wat meer zij. Je lief moet een natuurlijke uitstraling hebben en zich ook zo gedragen.

*Ben je allereerst geinteresseerd in de motor, zijn kracht en de pk’s, dan heb je een wilde, jonge-honderige kant die je ook graag in een vrouw weerspiegeld wilt zien. Een avontuurlijke vrouw dus die jou kan bijbenen. Of die je uitdaagt haar bij te benen!

*Kijk je vooral naar ruimte in een auto, dan ben je iemand die zijn vrijheid hoog in het vaandel draagt. Kijk uit naar een vrouw die je die ‘ruimte’ geeft, maar pas op dat je de ladys niet afstoot met al te afstandelijk of onafhankelijke gedrag. Voorts kan de wens voor ruimte wijzen op: vader willen worden!

*Lees jij je eerst in via autobladen, en vreet je de rijtests bij de collega’s van Autoblog? Dan ben je geen snelle besluiter op relatievlak. Wellicht ben je op deze manier ook een beetje teveel bezig met wat andere mensen ervan vinden en je laat je beslissingen daarvan afhangen. En dat heeft zowel voor- als nadelen.

*Wil jij vooral eerst die proefrit? Dan leef je in het moment en baseer je beslissingen op je buikgevoel. Let wel op dat je geen overhaaste conclusies trekt, kijk iets verder dan je neus lang is.

9 Comments on “Hoe een man een auto uitzoekt

 1. Wens jij de auto/vrouw vooral in β€˜originele staat’, dan heb je waarschijnlijk niets met siliconenborsten, botoxkoppen, veel make-up, hairextentions en van dies wat meer zij. Je lief moet een natuurlijke uitstraling hebben en zich ook zo gedragen.

  “hairextentions en van dies wat meer zij”? Wat betekend dat in normaal Nederlands? πŸ™‚

 2. Wat betekenT πŸ˜† dat in normaal Nederlands? : “Haarverlengingen en zo”

  In auto-taal zou je kunnen denken aan “spoilers, side-skirts, spinners” … ennuhh met “carbon (fiber)” bedoelen ze gewoon koolstofvezel πŸ˜‰

 3. “Wil jij vooral eerst die proefrit?”
  Ben ik de enige die hier bepaalde associaties bij krijgt wanneer het gaat om het uitzoeken van een vrouw? πŸ˜†

  Maar serieus, dit is de enige waarbij ik mijn twijfels heb over de vergelijking. Ik denk dat mensen die een proefrit willen juist niet op hun onderbuikgevoelens vertrouwen maar willen weten hoe een auto daadwerkelijk in de praktijk bevalt voordat ze een keuze maken.

  Of het zijn inderdaad snoeperds natuurlijk. “Hmm, die 8C Competizione? Ik weet het niet hoor, mag ik een proefrit maken?” πŸ˜‰

  Ging dat kwisje trouwens inderdaad specifiek gaat over hoe mannen auto’s en partners uitzoeken en niet over vrouwen? Zou het bij vrouwen dan anders zijn? Dames?

 4. Ik weet perfect hoe ik een auto uitzoek, alleen een vrouw……. uitzoeken???
  Ik kan wel uitzoeken alleen zoeken ze mij niet uit
  πŸ˜₯

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*