Hierin wil hij haar zien

In welke auto maak je als vrouw indruk op de heren? Ik kan nu uiteraard als ervaringsdeskundige gaan praten (doe ik een ander keertje), maar ik heb het even opgezocht op deze site. Hun onderzoek naar ‘the sexiest car’ levert deze winnaar op: mannen zien een vrouw het liefst in een Mercedes SL Roadster rijden.

Het gaat hier niet om het nieuwste model, maar dat wat Mercedes-Benz tussen 1955 en 1963 verkocht. Grace Kelly maakte de bolide beroemd in de film High Society.

De Porsche 911 is een andere klassieker op de tweede plaats. Nog een opvallende auto vinden we op nummer drie: de Mitsubishi Lancer Evo!

Overigens haalde ook de Subaru Impreza een hoge score. Een mannelijke stemmer zegt hierover: “De Evo is een auto voor mensen die gek op autorijden zijn en je moet je inspannen en geconcentreerd zijn om alles uit zo’n Mitsubishi te halen. Evo-rijders kennen hun auto’s en daarom is het sexy om een vrouw achter het stuur te zien.: Kennelijk moet een vrouw wel kunnen rijden om sexy gevonden worden achter het stuur.

Toch scoren ook de SUV’s best hoog: een dame achter het stuur van een Land Rover Defender – de favoriete auto van de Britse Queen – vinden mannen best sexy.

De site voor vrouwelijke automobilistes vroeg tenslotte een aantal vrouwen die zelf in de auto-industrie werken welke auto’s zij top vinden. Tweepersoons roadsters bleken bijzonder populair: niet alleen de Jaguar XKR Convertible scoorde hoog, maar ook de puristische Caterham.

De volledige top 10 Sexy Vrouwenauto’s:

1 Mercedes SL Roadster
2 Porsche 911
3 Mitsubishi Evo
4 Land Rover Defender
5 Subaru Impreza
6 Rolls-Royce Phantom
7 Range Rover Sport
8 Fiat 500
9 Volkswagen Golf R32
10 Caterham

2 Comments on “Hierin wil hij haar zien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*