Hebbeding van Porsche

Bij Porsche hebben ze veel hebbedingen. Ik moet in showrooms altijd snel voorbij de vitrine met shirtjes en tassen rennen. Nu is er weer zo’n nieuwe verleiding: de Porsche Design P’9522. Deze mobiele telefoon van het merk uit Stuttgart is gemaakt van een enkel blok aluminium en een stuk krasvrij glas waardoor hij er puur en slank uitziet.
c-porsche-design-mobieltje

In combi met de zwarte en geborstelde aluminium-afwerking ziet deze Porsche telefoon er tijdloos en authentiek uit. De P’9522 is uiteraard voorzien van de nieuwste communicatie technologie en hoge geluids- en beeldkwaliteit:

– Het touchscreen display maakt navigeren door de menu’s gemakkelijk en het display is helder zodat je foto’s er kraakscherp op terugziet.

c-porsche-design-mobieltje-opzij

– De telefoon heeft een ingebouwde GPS ontvanger voor navigatie en het 2.8 inch schermpje maakt de info gemakkelijk afleesbaar. 

– De P’9522 herkent zijn eigenaar aan een vingerafdruk. Je zet hem aan door je vinger op een sensor te houden.
c-porsche-design-mobieltje-vingerafdruk

– De telefoon is uitgerust met een foto en video-camera met autofocus. De camera heeft een resolutie van vijf megapixels, geintegreerde flits en digitale zoom. 

– Ook heeft de P’9522 muziek aan boord, het is ook een MP3 speler voor muziek, ringtones en voice-recorder in stereo kwaliteit. 

– Contact maken met Internet gaat snel met de WiFi technologie.

c-porsche-design-mobieljtje-achterkant

– Behalve in Japan en Korea kun je overal bellen met deze Porsche telefoon, het is een vierbander.

Hij is te koop bij de Porsche Designstores en te bestellen via officiele merkdealers, alsmede bij PorschePlaza voor ongeveer 1200 euro.

8 Comments on “Hebbeding van Porsche

  1. Behalve in Japan en Korea kun je overal bellen met deze Porsche telefoon, het is een vierbander.
    😆 Say what you wan’t, maar dat is gewoon grappig! 😛

  2. Eh, je bedoelt dat alle Porsches vier banden hebben? 😉 Volgens mij hebben ze ook een driewieler in de lifestyle-collectie 😆

  3. Wat origineel… Het is gewoon een iMac die tot mobieltjes-formaat verkleind is. En ja, ik vind ‘m dus best mooi 🙂
    (maar als ware Apple adept kies ik blind voor de iPhone…)

  4. De link naar de P’9522 leid naar de P’9521. En dat is toch wel een verschil. Dus Viola, als je nog een plek weet waar ze de P’9522 verkopen; ik hou mij warm aanbevolen.

  5. Hartelijk dank Viola. Ik was al aan het googlelen geslagen om uit te zoeken waar hij in Nederland te koop is, maar ik had nog niks gevonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*