GT-lovers opgelet!

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart vindt in de evenementenhal in Venray een leuke autobeurs plaats: de Gran Turismo Car Show. GT autofabrikanten, GT auto-importeurs, autodealers en gespecialiseerde GT autobedrijven presenterenhun sportauto’s, cabriolets en sport coupes, zowel nieuwe als occasions, young-timers en klassieke GT’s.

Het GT auto-aanbod blijkt zeer breed, een paar modellen die ik met glimlach ga weerzien zijn uiteraard mijn ‘oude’ Alfa GT, Citroen 307CC, VW EOS, Audi TT, BMW Z4, Chevrolet Corvette, Jaguar XK, Mazda MX5, Mercedes SLK en Nissan 370Z. En natuurlijk de eyecandy van merken als Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, Lotus, Maserati en Porsche, maar ook Morgan en Wiesmann zijn present.

Leuk aan deze beurs is dat het een koopbeurs is, de nieuwe en gebruikte auto’s zijn allemaal rijklaar en serieus geinteresseerden kunnen ook proefrijden. Bovendien is er een sector met lifestyle producten als merchandising, kleding, schoenen, petten & hoeden, handschoenen, sjaals en horloges. Plus: autoreis-organisaties en ook auto-onderhoudsmiddelen, auto-accessoires (navigatie, alarm, tracking, etc.), en producten om de eigen GT nog een beetje te ”personalizen’ met onder andere sportuitlaten, sportvering, velgen en banden.

Genoeg dus voor een fijn middagje autogenot. Ik zie ernaar uit. 🙂

1 Comment on “GT-lovers opgelet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*