Girls Valet Parking

Veel mannen vinden de combinatie mooie vrouwen & auto’s onweerstaanbaar. Dat blijkt maar weer uit het succes van Girls Valet Parking. Sinds een half jaar zorgen werkloze modellen en actrices voor dit bedrijf uit Los Angeles dat de luxe auto’s van bezoekers van hotels en restaurants veilig worden geparkeerd.

ca_girls_valet_parking.jpg

Hoewel ik het hier in Nederland ook steeds vaker tegenkom – er is zelfs een restaurant op een Alkmaars grachtje dat je auto keurig voor je wegzet op een veilig terrein – is ‘Valet Parking’ een typisch Amerikaans verschijnsel. Rijke zakenlieden of celebrities hoeven bij aankomst slechts hun sleutel af te geven om hun auto in de parkeergarage te laten zetten. Vaak is dit een bijbaantje voor mannelijke studenten. Brad Salzman biedt hiervoor echter de diensten van de mooie ladys aan. Volgens hem staat die veel leuker voor de deur van een horecagelegenheid dan een puisterige puber die net zijn rijbewijs heeft. Over discriminatie gesproken! ;-))

Wat ik dan persoonlijk erg jammer vind, is dat deze vrouwen hun werk doen in bikini of soms zelfs in lingerie. Wat is er mis met stijlvolle kleding? Enne: er zijn vast ook vrouwen die hun auto willen laten wegzetten. Waar komen die aan hun trekken? Wel leuk: de dames kunnen naar verluidt ook echt goed parkeren. Salzman heeft inmiddels al uitbreidsplannen naar andere hotspots als San Fransisco, Las Vegas, San Diego en Phoenix. Hij rekent voor 2006 op een omzet van 2,5 miljoen euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*