Garagetaal voor dummies (deel 1)

De Bovag komt met een goed idee. Ze hebben op hun eigen site en op youtube een aantal filmpjes gepost waarop veel voorkomende mankementen aan motoronderdelen worden besproken. Een soort Jip & Janneke uitleg zodat je als consument beter begrijpt wat die monteur nu precies aan de motor van je auto heeft uitgevreten. Hier een voorbeeldje:

3 Comments on “Garagetaal voor dummies (deel 1)

  1. Ik wist van de klep doordat mijn Alfa destijds een vervuilde had. Toen reed-ie echt niet meer lekker… Maar: goed plan he, van de Bovag om dit te doen. Ik zal er nog een paar posten.

  2. tja, de EGR klep.. weer zo’n ding waardoor je een keer extra naar de garage moet, voor het schoonmaken.. De meeste die ik er over hoor halen hem er tussen weg 😆 en dat zou ik zelf misschien ook wel doen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*