Gadgetnieuws: start je auto met je iPhone

james bondIk ben altijd tamelijk verbaasd over alle extra’s die je op je iPhone kunt installeren – of die het telefoontje standaard in z’n menuutje heeft. Noem me ouderwets, maar ik vind papieren agenda’s, tastbare rekenmachines en foto-albums toch charmanter dan de digitale varianten. Bovendien vraag ik me vaak af of zoiets het leven nu niet juist nog ingewikkelder maakt. Als ik de handleidingen zie, hoef ik al niet meer… Nu las ik dat het alarmbedrijf Viper een SmartStart systeem heeft geintroduceerd waarmee je je auto met je telefoon kunt starten.

EngineStarter

Leuk voor de James Bonds en Mr. Beans van deze wereld, maar sjezis… is dit nodig? In ieder geval kun je deze gadget in twee smaken krijgen, heb je al een compatible Viper Alarm Systeem, dan kost het 299 dollar. En een compleet setje met alles erop en eraan kost 499 dollar. Je kunt je auto er ook mee openen en sluiten, de kofferbak openen en je inbrekers-alarm instellen. Ik houd mijn adem in wat het volgende is… ik koop pas een iPhone als hij ook kan ramenlappen, stofzuigen en koken. Vegetarisch! 😉

2 Comments on “Gadgetnieuws: start je auto met je iPhone

  1. De iPhone bied bedrijven een ideaal platform om dergelijke toepassingen voor je auto (apparte alarmsystemen voor iets oudere auto’s) te ontwikkelen.

    “Noem me ouderwets, maar ik vind papieren agenda’s, tastbare rekenmachines en foto-albums toch charmanter dan de digitale varianten.”
    Tiens, en digitale handleidingen vind je dan wel beter dan de papieren versies? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*