Ford Mondeo Station

Over knappe stationwagens gesproken: Fords nieuwe Mondeo is een hunk! Zoals eerder gezegd ben ik totaal niet van de Stations, maar deze kan ik dan wel weer waarderen.

ford-mondeostation.jpg

Ik was uitgenodigd om ermee te rijden op zonnig Sicily, maar ik was al op een ander autotripje. In elk geval heb ik van de Autovisie-heren gehoord dat hij subliem rijdt. Vooral de wegligging bevalt menige kritische heer. Het lijkt er sterk op dat Ford hiermee vooral de vaders-met-benzine-in-de-aderen aanspreekt. Is hetzelfde verhaal als met de C-Max die Auto van het Jaar 2006 werd. En die ik overigens laatst al aan de man van een vriendin heb ‘verkocht’ als zijnde ‘fijne rijdersauto’. Pffft, de merken moeten mij maar eens commissie gaan betalen ;-)) Hier nog wat eye-candy!

ford-mondeostationopzij.jpg

ford-mondeoopzijmuur.jpg

ford-mondeostationachterrijdend.jpg

ford-mondeostationrijdend.jpg

ford-mondeointerieur.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*