For Paris, With Love

paris hiltonTypes als Paris Hilton en Barbie maak je hier natuurlijk uitermate blij mee. Een auto die bij het outfitje en de zonnebril past. Als Paris gaat shoppen en clubhoppen dan moet de hele wereld dat weten en dus verschijnt ze regelmatig in auto’s waar je u tegen zegt. Van dit model raak ik eerder een beetje ‘upset’. Heb je een prachtige Bentley, doet de exotische autotuner Mansory er dit mee… Eeeeeuwig zonde!

roze bentley mansory

Creaties van Mansory zijn overigens vaak veel ‘donkerder’ van sfeer. De tuner staat bekend om ontwerpen als de Bugatti Veyron ‘Vincero’ en hun koolstofvezel-uitvoering van de Porsche Cayenne Turbo ‘Chopster’ in donkere kleuren.

bugatti veyron vincero - mansory

porsche-cayenne-mansory-chopster

Nu komen ze dus met dit happy-go-lucky Continental GT Speed, een auto die de barbies van deze wereld zal bevallen. De auto heeft dan wel een zwarte koolstofvezel motorkap en zwarte ‘achterlip’ maar dit en wat chromen accenten kunnen het hoge kermisgehalte niet meer goed maken. Stap je in, dan verander je zelf ook in een zuurstok: dat is namelijk ook helemaal uitgevoerd in (help) two-tone pink in combi met een mauve-kleurtje. Gelukkig heeft Mansory beloofd om er maar drie van te bouwen…
Overigens zag ik zoiets ook al eerder op Internet voorbij komen. Een model van West Coast Customs met een Paris Hilton (look-a-like?) erbij.

Pink bentley

pink bentley2

Geef mij snel een teiltje…?!! :mrgreen:

6 Comments on “For Paris, With Love

  1. Dat was ze echt bij WCC hoor… Ik verschiet er niet meer van, zeker niet bij Mansory. Hebben nog nooit iets voortgebracht waarin je gezien zou willen worden.

  2. Vincero mooier ? De kwaliteit van de carbonpanelen is inferieur vergeleken bij het origineel. Om te zwijgen over alle ├╝bernep. Het gouden masker van Toetanchamon ga je toch ook niet verbouwen.

  3. Money can’t buy good taste.

    Maar ik vind ‘t best dat ze zo’n Bentley vernaggelen. Het is toch een auto die in relatief grote aantallen gebouwd wordt. Niet superexclusief in die zin van ‘t woord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*