Autorol voor George Clooney?

Het was me d’r eentje, die John Z. Delorean. Niet alleen was hij de drijvende kracht achter iconische vierwielers als de Pontiac GTO, de Firebird en de DMC-12 waaraan hij zijn naam hing, hij leidde ook een interessant leven.

john z delorean

Hij hielp het muscle-car tijdperk te jumpstarten, creeerde een eigen, unieke roestvrij stalen sportwagen die een cameo (gastrol) speelde in de film Back to the Future, hij werd gearresteerd voor het verhandelen van drugs om zijn bedrijfskas te spekken en verdedigde zich in hoogst eigen persoon – en succesvol – tegen die aanklacht.
Het is dan ook niet vreemd dat Hollywood al jaren probeert om een biografische film in elkaar te draaien over het leven van deze charismatische playboy.

 george clooney

Volgens Forbes magazine zit er zelfs schot in, want zij speculeren dat niemand minder dan George Clooney geinteresseerd zou zijn om de legendarische – in 2005 overleden – automan te spelen.
Het gerucht is ontstaan na een gesprek met Stephen Wynne, het hoofd van de ‘herboren’ Delorean Motor Company.  Nu vind ik Clooney super, maar als we dan toch aan het raden zijn, hier nog wat suggesties:

david hasselhoff

-Maak er een pratende gevleugeldeurde van en David Hasselhoff is, als hij de drank kan laten staan, wellicht een geschikte tegenspeler voor de Delorean. Hoewel, zijn ego is wellicht ook iets te groot om in deze sportwagen te passen.

 
timothy_dalton

Timothy Dalton, met een grijze pruik (hij wordt aardig kaal) en zonder snor. De auto moet dan wel een schietstoel hebben.
patrick dempsey

Patrick Dempsey – Dr. Dreamy uit Grey’s Anatomy heeft echt iets met auto’s, reed vorig jaar zelfs de 24 uur van Le Mans. Ik denk dat hij die doktersjas graag verruilt voor een coureursoveralletje.

9 Comments on “Autorol voor George Clooney?

 1. Lijkt me leuk! Clooney geniet m’n voorkeur, maar ik heb natuurlijk niets in de Hollywood-melk te brokkelen 🙂

  Dat van die cameo wist ik niet. Grappig. In welk deel was hij te zien?

 2. Volgens mij heb ik dat van die cameo zelf bedacht ofzo, ik kan het nergens terugvinden. Ik dacht dat Delorean zelf ook een piepklein rolletje had…

 3. Mis ik nu wat? Volgens mij staat er toch echt: “creeerde een eigen, unieke roestvrij stalen sportwagen die een cameo (gastrol) speelde in de film Back to the Future”.
  Dus je hebt het nu over de auto die een cameo speelde…alhoewel het toch echt wel meer dan een cameo is.

 4. Bart heeft gelijk… en wij moeten allemaal eens goed lezen wat er staat.

  Even voor de goede orde: Viola, je bent géén jokkebrok… zelfs wanneer je zelf anders beweert. 😉 😀

 5. Nee, nee, jullie hadden gelijk. Ik had geschreven dat de auto een rol had, maar dat ook John Z. himself een cameo in een van de Back to the Future films speelde. Dat heb ik – na het raadplegen van de Wikileaks ;- ) – veranderd, maar jullie comments (KR) niet. Weet niet hoe ik erbij kwam, er stond me vaag iets van bij. Zal het wel gedroomd hebben… 🙂

 6. Geeft verder niets….
  Toch een beetje trots dat we zo’n integere journaliste als jij ook eens op een foutje kunnen betrappen! ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*