Fiat 500

Fiat-freaks opgelet: vandaag ben ik in Torino om de nieuwe 500 te rijden! Al vanaf de eerste berichten dat hij ‘terug’ zou komen ben ik enthousiast. Het is namelijk de eerste auto waarin ik ooit reed, samen met der Mutti. Opa en oma Robbemondt woonden in Brabant en wij destijds in Dortmund. Dus af en toe nam Mutti kleine Viola mee op bezoek naar Nederland. En tuften we dus samen in het 500tje over de snelweg.

fiat 500 oud.jpg

En nu dus de nieuwe! Naar verluidt is hij er al vanaf ongeveer 10.000 euro en als ik alle verhalen over leuke, hippe gadgets en retro-styling moet geloven krijgen zowel Smart als Mini er een concurrent aan. Nu heeft die laatste al zoveel verkocht, dat estafettestokje moet een keer doorgegeven worden. Wat mij betreft dus aan dit schatje.

fiat 500 nieuw.jpg

Een rij-indruk volgt snel….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*