Elektrische scooter

De vraag naar ‘Groene’ en flexibele vervoermiddelen stijgt en daarop speelt het merk QWIC in met deze elektrische scooter, de Emoto.

emoto-scooter ed.jpg

De scooter is schoon, stil én stankvrij. Erop rijden is een beetje wennen. Je draait aan de sleutel in het contact en hoort geen gepruttel maar stilte. Dat betekent extra uitkijken in het verkeer, want anderen horen je niet aankomen! Behalve lief voor het milieu is de Emoto ook lief voor je portemonnee. Je hangt hem vier uur aan het stopcontact en kunt er weer 70 km op rijden.

emoto-scooter.jpg

Per 100 kilometer kost-ie je dan nog geen vijftig cent aan energie. De Emoto kost €1799 en is te koop bij de betere rijwielhandel in vier kleuren: wit, zilver, bordeauxrood metallic en antraciet. De maximumsnelheid is 40 kilometer per uur en voor de snorfietsuitvoering 25 kilometer per uur.

1 Comment on “Elektrische scooter

  1. Ik heb al velen merken gekocht maar allemaal slecht zoals de tianma king40 yreb zerolease naar mijn weten is er geen een goed allemaal kampen ze met accu problemen wie is er wel goed zonder problemen dit vraag ik me af

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*