Chick Magnet – Morris Minor Traveller

Sommige  mannen moeten het niet van hun looks/charmes hebben om meiden te versieren. Daar wordt menigeen zeer creatief van. Neem nou deze Britse Michael Thompson. Hij weet precies hoe hij de meiden moet pleasen. En nee, dat heeft niets met kunstmatig ruikende deo’s te maken, maar alles met deze bijzondere auto! 

auto-kippenhok0

Hij nam een oude, gehavende Morris Minor Traveller (uit 1970), zaagde er het verrotte voorste deel af en bouwde er een kippenhok van. Michael zegt: “Ik had nog nooit een kippenhok gebouwd en het was een kunst om het interieur goed te krijgen. Het plan om de schuiframen om te draaien was super, de handels zitten op deze manier aan de buitenkant: perfect om de eieren te rapen.”

 auto-kippenhok2

Speciaal om de privacy van mijn vier dames – allen ex legbatterijkippies – te waarborgen, maakte ik er een limo-look van door de ramen ook nog te blinderen, met vijf lagen zwarte lak.

auto-kippenhok3

Het nieuwe kippenhok is al een paar maanden in gebruik en blijkt een super Chick Magnet. En qua recycling: wat wil een mens nog meer?”

auto-kippenhok4

3 Comments on “Chick Magnet – Morris Minor Traveller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*