21 Comments on “Cargirl spelen

 1. Geweldige foto’s Viola! Vooral de eerste twee zijn mooi en de derde is schattig. En die laatste, haha. Heerlijk enthousiast!

 2. Hey, Welkom Michiel, leuk dat je erbij bent 🙂 Maar wat moet jij nou met high res foto’s van mij? Voor de inspi wellicht?

 3. Yep, ik ga zelf meer voor welvingen in spijkerbroeken en welvingen in (strakke) t-shirts. Hoewel een mooie, open lach mij ook erg kan inspireren 😉

 4. Hoi,daar zijn we weer.Een rustige tijd in autoland,dus tijd voor studie-en leeswerk.By the way: op ‘t moment hebben we een Gallardo( Nera- uitvoering) staan die in opdracht te verkopen is,dus , Cargirl of Catwoman ,als je ‘m op de foto wil…???

  gr. JP

 5. Leuke foto’s, zowel jij als de cayman staan er leuk op!

  Lijkt me dat een cayman lekker rijdt, een ondergewaardeerde auto. Zelf heb ik in de boxster gereden, ook die rijdt niet verkeerd.

 6. Hoi Viola,
  Onlangs ben ik in Spanje bij Bematec de Solo 2 wezen testen. Het is een handig apparaatje wat er voor zorgt dat je geen boetes meer krijgt via de Radarcontroles. Als je dit zou willen testen, dan nodigen we je uit voor een proefrit. Gr. Eddy

 7. Kwilhaarkwilhaarkwilhaarkwilhaar maar ze is zonder mij op vakantie dus ze wilmijwilmijwilmij
  niet. Gelukkig kan ik zelf als boeddhist niets afdwingen, toch begint er iets te bloeien. Zoiets als; there is love very high in the air. De ideale combinatie heb ik al in beeld. Viola en Veyron.
  De Votograaf ben ikke zelf! Viola dresses in Dior Noir. Locatie; Cayman Islands.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*