Cabrio huren

 Zin om met dit mooie weer topless naar Zandvoort, Scheveningen, de Zeeuwse kust of Bergen aan Zee te toeren? En geen cabriolet bij de hand? Voor €59 per dag huur je er een bij een van de 39 verhuurlocaties van Sunny Cars, ze zitten in alle grote steden. Op zich natuurlijk een geweldig initiatief van deze verhuurder, er is wat mij betreft alleen wel een probleem. De enige cabrio die je kunt kiezen is de Beetle. Overjarig model dat nooit echt cool is geworden… Ieder verhuurstation moet er een in z’n pool hebben, en als je pech hebt is-ie al verhuurd en krijg je iets ‘vergelijkbaars’. Wat dat dan is, kon de Sunny-dame me niet vertellen. Jammer en gemiste kans, wat mij betreft…

Iets meer over deze aanbieding: neem je de cabrio een volle week mee, dan kost het dus 59 per dag en hij kost 80 euro per dag als je er een lang weekend – of drie andere dagen – mee gaat cruisen. Inbegrepen zijn een onbeperkt aantal kilometers, een WA-verzekering, een schade- en diefstalverzekering zonder eigen risico, dekking tegen glas-, banden- en bodemschade, lokale belastingen, afleveringskosten en het recht op een tweede bestuurder. Voor slechts €5 (+ belastingen) mag je de cabrio bovendien afleveren bij elke andere huurlocatie in Nederland. Op aanvraag is het ook mogelijk met je cabrio op vakantie te gaan naar de meeste landen in West-Europa. Klik hier voor nog meer info.

13 Comments on “Cabrio huren

  1. Beetje rare website. Lijkt wel of de teksten geschreven zijn voor zoekmachines in plaats van mensen… Emotieloos!
    En waar draait het bij cabrio’s nou juist om!?

  2. Yup……ziet er wel naar uit, en ondertussen staat er hier een link en zijn er mensen die er op klikken…allemaal goed voor de Google-ranking.
    En de eigenaar maar euro’s incasseren voor de advertenties.

  3. Niet allemaal tegelijk graag! 😀
    Als jij zegt dat het leuk leesvoer is, hou ik me wel aanbevolen. Maar wanneer er grotere fans zijn, dan gaan die uiteraard voor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*