Bugatti Shoes

Heren opgelet! Geen probleem om deze modellen achter het stuur van je Peugeot, Ford of Volkswagen te dragen. Om ze te kopen hoef je bepaald geen miljonair te zijn. Het is de nieuwe schoenencollectie van Bugatti voor komende lente/zomer. Ik vind ze cool!

Model Basil – een lage enkellaars – heeft naar buiten gestikte naden en leren veters. Voorzien van comfortabel binnenwerk waardoor sokken verboden zijn. Ze kosten 89,95

Deze sluiper heet Chambao, kost 79,95 en is van fijn leer. De zool is zo gevormd dat je op wolkjes lijkt te lopen.

 

Model Valencia zijn espadrilles en dus gemaakt van canvas. De verwassen look is lekker noncha. Ze kosten 49,95.

 

Deze casual veterschoenen kunnen zowel onder jeans als onder een pak. Het model heet Louis en heeft smetteloos witte zolen en suede bovenwerk. Ze kosten 89,95.

Business schoenen horen er ook bij, deze keurige lederen exemplaren heten Mika en zijn te koop met of zonder gevlochten bovenwerk. Met is leuker, voor de zomer. Prijs gevlochten: 109,95, glad: 99,95.

Voor verkoopadressen klik je hier.

 

 

11 Comments on “Bugatti Shoes

 1. Bugatti schoenen =/= Bugatti auto’s.
  Er zijn trouwens nog merken/bedrijven die de naam “Bugatti” aannemen.

 2. Je kunt niet zomaar een merknaam aannemen, dus dit is wel gelinkt aan het automerk. Al kunnen de twee wel volkomen los van elkaar opereren.

 3. ‘t Logo ziet er anders echt niet als Bugatti (die van de auto’s) uit… en voor hetzelfde geld maakt deze Bugatti al honderdvijftig jaar schoenen, in welk geval VAG natuurlijk ook het nakijken heeft. Er zijn waarschijnlijk ook honderden bakkers, slagers en schoenmakers die Ferrari heten.

  Nu ga je me natuurlijk om de oren slaan met een persbericht van Bugatti (die van de auto’s) dat dit hun nieuwe lijn ‘promotionals’ is… maar dan is e.e.a. in ieder geval duidelijk. 🙂

 4. Het wordt niet met zoveel woorden gezegd, maar volgens mij heeft het automerk echt he-le-maal niets uit te staan met bovengenoemde Bugatti’s.
  http://bugatti-shoes.com/footer/unternehmen/geschichte.html
  Van wie ze de rechten gekocht hebben, vermeld de geschiedenis niet, maar ik denk niet van VAG. Immers, als je de rechten op zo’n naam koopt, wil je ook gebruik maken van het logo. Of is dat iets te kort door de bocht?
  Desalniettemin: Zitten leuke schoenen tussen.

 5. Hoi Allemaal,
  ik ben de agent voor Bugatti Shoes in de Benelux.
  Ter info, de licentie voor de merknaam Bugatti ligt bij de duitse Brinkmann groep.
  Zij vergeven de merknaam (lees verkopen) aan diverse licentiepartners. (schoenen,kleding,bedtextiel,tassen,telefoonhoesjes enz enz)
  Het zwitserse Astor Mueller (opgericht in 1928) heeft de licentie voor de schoenen sinds 2000.
  Overigens heeft Bugattti sinds enige tijd ook een hele leuke damescollectie.
  Vriendelijke groet,
  Rudy Cloudt

  • Dank voor je reactie Rudy! 🙂 Misschien handig om je PR bureau opdracht te geven de persberichten wat aan te vullen met dit soort info?

 6. Hoi Viola,
  ons persbureau (puur Amsterdam) maakt ieder seizoen 2 aparte persberichten. Een voor de damescollectie en een voor de herencollectie.
  Ciao Rudy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*