Boys will be boys

Al eens op de site carstuckgirls.com gekeken? Voor mij was het zo’n gigantische eye-opener dat ik iedereen, mannen en vrouwen, regelmatig bezoek kan aanbevelen. Op deze site, opgericht door een video-producent uit het Duitse Aachen, kun je namelijk filmpjes van sexy, schaars geklede vrouwen downloaden. “So what,” hoor ik je nu denken, “er zijn toch duizenden van dit soort erotische sites?” Nou, deze is speciaal want de modellen verrichten geen seksuele handelingen. Ze zijn vastgelegd terwijl ze met hun auto vast zijn komen te zitten in modder, sneeuw of zand. Op de beelden doen de dames verwoede pogingen om los te komen. Gestoken in bikini, hotpants of minirok en op naaldhakken.

carstuckgirls.jpg

Heel af en toe denk je dat je á là Sharon Stone in de film Basic Instinct geflashed wordt; ‘Zag ik daar nou haar…???’ Maar uiteindelijk blijven ook de tepels keurig binnenboord. En zie je de dames enkel uit alle macht duwen, trekken, hun banden uitgraven, zweten en stukken hout onder de autobanden leggen. Vervolgens stappen ze weer in de auto en spettert de modder in het rond terwijl de wielen zich nog dieper ingraven. Het geheel wordt smakelijk afgemaakt met een sausje van hoogstaand acteerwerk: bezorgde fronsen en hulpeloze blikken.

carstuckgirls3.jpg

Wellicht kun je je mijn eerste, verwonderde reactie op deze beelden voorstellen: “Bestaan er nou echt nog Neanderthalers die dit leuk vinden?” De bezoekersaantallen legden mijn gesputter kordaat het zwijgen op. Alle metro-mannen ten spijt, het antwoord is een volmondige JA. De maker van de video’s en eigenaar van de site Swen Goebbels loopt helemaal binnen, maakt wekelijks nieuwe clips, krijgt gratis script-ideeën en modellen aangeleverd en heeft in de VS en Japan al de cult-status bereikt. Dat maakte me nieuwsgierig. Waarom vinden mannen dit leuk? En waarom reageren vrouwen er over het algemeen zo afkeurend op? Uiteindelijk hebben we het hier niet over harde porno, maar over onschuldig vermaak. En zijn de dames in de video’s gewoon lekker bezig met hun auto: Ford Mustang, Land Rover Defender, BMW 3 serie, Hummer H2 of Nissan 350Z.

carstuckgirls2.jpg

Bovendien is het alleszins prijzenswaardig dat ze zich eigenhandig uit hun benarde posities proberen te bevrijden, nietwaar?
Het antwoord komt, zoals dat op veel vragen over mannelijk en vrouwelijk gedrag, uit de oertijd. Toen was alles nog duidelijk. De man jaagde, zorgde daarmee voor eten en bood de nodige bescherming tegen vijandige stammen. De vrouw bereidde het eten, maakte kleding en baarde kinderen. De taken waren duidelijk. Het vrouwelijke ontvankelijke en het mannelijke gevende in optima forma.
Deze natuurlijke balans is anno 2005 geheel uit balans. Vrouwen in Westerse landen zijn onafhankelijke, mondige types die weten wat ze willen. En ze willen van alles: een leuke baan, een fijn huis, cabrio voor de deur, op vakantie, veel sociale contacten, goede gesprekken, zichzelf ontplooien, tijd voor hobby’s en, oh ja: baby’s. Mannen worden in veel gevallen gereduceerd tot wezens die voor dat laatste ‘hebbeding’ hun zaad mogen doneren. Daarna worden ze vrij snel afgeschreven. Want wij dames kunnen toch alles zelf. En vaak nog beter ook!
Bij deze gedachte werd ik overspoeld door een golf van sympathie en medelijden. Voor de mannen. En daagde het besef dat ik zelf ook zo’n veeleisende vrouwspersoon ben. Eigen huis, leuke auto, afwisselend werk, veel hobby’s en die man, nou ja, die roept na een paar weken verkering meestal al gaapneigingen op. Geen wonder dat ik er geen heb!
Sinds dit diepe inzicht heb ik mijn houding grondig in de revisie gegooid. Allereerst gaf ik me op voor de komende autoshow in Parijs. Niet als journalist, maar als model. Ik hoop dat ik word uitgekozen om de hele dag naast het nieuwe studiemodel van Alfa Romeo mag staan. Daar komen tenslotte de stoerste, vrijgezelle mannen op af. Bovendien flatteert een strak, knalrood jurkje met ‘n grille als decolleté me wel.
Voorts wiste ik de pas gevolgde cursus ‘sleutelen voor beginners’ resoluut van mijn harde schijf. En werd ik lid van Route Mobiel. Tot mijn verrukking vorige week een lekke band! Kon ik die aardige, behulpzame wegenwachter op mijn dankbaarste glimlach en een lange blik op mijn bh-loze ‘meisjes’ trakteren. Waarna ik, ge-minirokt en wel, voor zijn neus onder de motorkap dook. Want dáár zat toch het probleem, meneer?
Mijn relatie-advies aan alle vrijgezelle of ontevreden getrouwde vrouwen van Nederland luidt dus: maak gebruik van de mannelijke kwaliteiten. Besef dat zij niets liever willen dan ons, hulpeloze wezens, helpen. Speel het spel mee. Weet je het even niet meer? Kijk dan op de site carstuckgirls en prent het in je hoofd. Wij vrouwen hebben mannen nodig.

carstuckgirls4.jpg

Zij zijn rotsen in onze branding. Onze prinsen in de witte Maserati. Of in de witte Opel Kadett. Maak je man gelukkig, dan maakt hij jou gelukkig.
Of het werkt? Mijn nieuwe vriend de wegenwachter heeft de site gisteren uit zijn favorieten ge-delete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*