Bling-bling Harley Davidson gelanceerd

Om een bijzonder huwelijk te vieren was het gisteren feest in Amsterdam Westpoort. Stoer sieradenmerk Buddha to Buddha en stoere motorfietsenwinkel Harley Davidson Amsterdam hebben elkaar gevonden en uit die verbintenis werd een bijzondere motorfiets geboren. Ze noemen hem: ‘Buddha Streetglide Bagger’ .

Alvorens de fiets te onthullen vertelde de oprichter van Buddha to Buddha, Batul Loomans: “Vorige week heb ik voor het eerst op deze motor gereden. Voordat ik opstapte was ik een beetje onzeker. Ik ben een Vespa rijder pur sang, dus kan ik zo’n zware fiets wel aan? Dat bleek enorm mee te vallen, ik reed er zo op weg. Je hebt helemaal niet het idee dat je op een dikke Harley zit.” De maker van de fiets kreeg als dank hiervoor een mooi Buddha to Buddha sieraad.

Simone Bokma (midden foto), eigenaresse van Harley Davidson Amsterdam, is heel blij met de samenwerking. Ze zegt: “Wij zoeken altijd manieren om ons te onderscheiden en in te spelen op de wensen van onze klanten. De motor die we samen met Batul hebben samengesteld is daar een mooi voorbeeld van. Als enige Authorized Harley dealer hebben we ook een shop-in-shop met Buddha to Buddha artikelen, omdat het merk zo mooi bij het onze aansluit.”

Meer foto’s van de motor volgen later. In ieder geval diende de FLHX Streetglide als inspiratiebron voor deze asfaltvreter. Hij is perfect voor touring, cruising en de batwing kuip is kenmerkend voor het ontwerp. De Buddha Streetglide Bagger is uitgevoerd in black denim, mat zwart afgewerkt met een zadel en binnenkuip van antraciet alcantara bekleding. Op de tank, het achterlicht en op het zadel prijkt het Budda to Buddha logo. De motor is uitgerust met en voorwiel dat je maar zelden in Nederland ziet, een 26 inch rear voorwiel en de motor heeft koffer extensies, een Paul Yaffe Monkey Ape stuur, Roland Sands airfilter en prachtige Vance & Hines uitlaten. Hij is bij Harley Davidson Amsterdam te bestellen en kost 49.500 euro.

Wil je wat minder uitgeven en je toch in Buddha to Buddha Harley Style steken? Dan is er ook een leuk zwart T-Shirt voor 49,95 of een exclusieve sleutelhanger voor 9,95. Foto’s hiervan volgen ook later.

2 Comments on “Bling-bling Harley Davidson gelanceerd

  1. Nou heb ik al veel motoren gezien maar nog nooit zo’n lelijk stuur. Echt bagger. Oh wat erg zeg… Nou ja, volgende keer beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*