Bentley SUV maakt debuut op Pebble Beach

Een van de mooiste auto’s die momenteel op deze aardbol mag rondrijden is ongetwijfeld de Bentley Continental GT. Laatst weer even bij een verkeerslicht naast dit zinneprikkelende model gestaan en het is gewoon een feest om je ogen erover te laten glijden. Of ik dat met hun nieuwe model ook zo zal ervaren is afwachten.

Bentley Continental GT3

Want: ‘where are the hips, guys???’ De Bentley SUV debuteert in ieder geval vandaag op het Concours van Pebble Beach en ik ben erg benieuwd naar de reacties. De makers bij Bentley verwachten er, als het model in 2014-2015 op de markt komt, in ieder geval een leuk aantal van te verkopen. Daarbij nemen ze Porsche als lichtend voorbeeld; de Cayenne is tenslotte momenteel de best verkochte Porsche. 

Bentley SUV

Eigenaren van een Bentley doen er overigens goed aan om hun sleutel op het lijf vast te lijmen met superglue. Het is in deze kringen van autobezitters namelijk bon ton om de sleutel te laten bezetten met 101 diamantjes. In totaal zijn de diamanten op de vleugels van het Bentley-logo 1,09 karaat.

Diamanten Bentley Sleutel2

Uiteraard beperkt de beplak-firma zich niet uitsluitend tot het Britse merk. Werp de sleutel van je Lamborghini, Ferrari of Mercedes op de toonbank en hij krijgt – na betaling – dezelfde behandeling.

Diamanten Bentley Sleutel

1 Comment on “Bentley SUV maakt debuut op Pebble Beach

  1. Ik zal wel ouderwets zijn, maar een Bentley SUV… Ik vind het echt verschrikkelijk.
    Komt misschien ook omdat ik een SUV in 90% van de gevallen een onzinnig en lelijk ding vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*