Autorijden met slippers: niet doen!

HavaianasAngststories zijn meestal niet zo mijn ding, maar ik had nu zoiets van: zie je wel?! Ik heb namelijk al eerder geschreven over autorijden met hoge hakken en slippers aan. Het is gewoon gevaarlijk. Punt. Dit ongeluk dat gisteren in de States plaatsvond, illustreert het nog eens overduidelijk. De vrouw reed in haar Toyota Highlander toen haar slipper vastraakte achter het gaspedaal. De auto schoot vooruit en raakte daarbij drie andere vrouwen, die alle drie ter plekke overleden.

highlander-accident

I rest my case: heb gewoon altijd een stel platte schoenen – instappers ofzo – in je auto liggen zodat je altijd controle hebt over het gaspedaal. Dit zijn echt ongelukken die gemakkelijk voorkomen kunnen worden…

3 Comments on “Autorijden met slippers: niet doen!

  1. Ze heeft nu wel 3 potentiele andere slipper-rijders van de weg gehaald…
    Enfin, als het warm weer is rijd ik het liefst blootvoets. Met het schoeisel uiteraard in een andere voetenbak!

  2. Ja met dit weer heb ik ook vaak slippers aan. Ik had ze vaak aan tijdens het rijden, maar doe ze laatste tijd ook vaak uit. Alleen als ik mensen in de auto heb vind ik het raar lijken als ik m’n slippers uit doe. Dan laat ik ze aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*