AutoRAI doet Elfstedentocht

autorai_elfstedentocht_bus Om de nieuwe opzet van AutoRAI alvast wat vertrouwder te maken, geven patientjes van het Emma Kinderziekenhuis AMC samen met een aantal BN’ers (schijnt erbij te horen om pers te krijgen) het startschot voor de AutoRAI Elfstedentocht. Onder meer Robert ten Brink, Winston Gerschtanowitz, Nikkie Plessen, Jan des Bouvrie, Melody Klaver en Joop Braakhekke maken hierbij hun opwachting.

autorai_elfstedentocht_bus3

Vervolgens rijdt de AutoRAI Experience Touringcar tot en met zaterdag 14 maart langs elf steden, om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het kinderziekenhuis. Hans Bakker van de RAI zegt: “We willen de vernieuwde opzet van de AutoRAI, waarin de auto’s niet per merk bij elkaar staan maar zijn ingedeeld in zes belevingswerelden, door middel van deze Elfstedentocht onder de aandacht van het publiek brengen. Tegelijk is dit een mooie gelegenheid om een bijdrage te leveren aan het Emma Kinderziekenhuis AMC dat de bouw van ‘hét beste kinderziekenhuis ter wereld’ wil realiseren.”
In de AutoRAI Experience Touringcar krijgt het Nederlandse publiek alvast een voorproefje van de vernieuwde AutoRAI. De Elfstedentocht voert naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch en Eindhoven.

impressie-autorai

Daarnaast is de AutoRAI Experience Touringcar bij negen grote Shell-stations toegankelijk voor het publiek. Bij aankoop van een toegangskaart voor de AutoRAI op het betreffende Shell-station krijg je in de touringcar het tweede kaartje gratis. Bovendien maakt men ook nog kans op een weekend lang rijden in een droomauto.
Op zaterdag 14 maart eindigt de Elfstedentocht op de testbaan van DAF in Eindhoven, tijdens de AD Autowereld Droomdag. Hier mogen vijftien AD-lezers in hun droomauto rijden, illustere aanwezigen zijn een Audi R8, Lamborghini Gallardo, Aston Martin DBS, Mercedes-Benz SL63 AMG en een Hummer H3. Al deze droomauto’s maken ook hun opwachting tijdens AutoRAI 2009, maar de vijftien AD-lezers kunnen er zelf alvast enkele rondjes mee rijden.
Op deze dag wordt tevens de cheque met het opgehaalde bedrag overhandigd aan het Emma Kinderziekenhuis AMC.
impressie-merkenlounge-autorai

autorai_elfstedentocht_bus2

Het Tourschema van de AutoRAI Experience Touringcar:
Donderdag 12 maart
Amsterdam: start Emma Kinderziekenhuis AMC
Rotterdam: Shell Maasboulevard 13.00 – 14.30
Den Haag: Shell Promenade 16.30 – 18.00

Vrijdag 13 maart
Muiden: Shell de Hackelaar 08.00 – 09.30
Amersfoort: Shell Needuist 12.30 – 13.30
Apeldoorn: Shell de Somp: 14.30 – 15.30

Nijmegen: Shell Neerbosscheweg: 17.00 – 18.00
Utrecht: Shell Ruwiel: 19.30 – 20.30

Zaterdag 14 maart
Den Bosch: Shell de Pettelaar: 09.30 – 11.00
Breda: Shell Hazeldonk West: 16.00 – 17.30
Eindhoven: Finish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*