AutoRAI 2009: een update!

c-fiat500vrouw1 Vandaag een lekker positief bericht over de AutoRAI. In plaats van over de afhakers gaan we het hebben over de merken die wel komen. Er hebben in elk geval al meer dan zesendertig automerken hun komst aan AutoRAI 2009 toegezegd. De nieuwe indeling brengt soortgenoten bij elkaar, zodat in elke hal van Amsterdam RAI andere aspecten van autorijden te zien zijn. AutoRAI 2009 vindt plaats van woensdag 1 tot en met zaterdag 11 april.
Zeker zijn aanwezig: Alfa Romeo, Audi, Aston Martin, Burton, BMW, Cadillac, Caterham, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Hummer, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Noble, Opel, Porsche, Saab, Seat, Skoda, smart, Suzuki, Toyota, Ultima, Volkswagen, Volvo, Westfield.
c-bmw-zandvoort-5
In de grootste hal van Amsterdam RAI, de Europahal, wordt de AutoRAI Arena ingericht, waar dagelijks live shows plaatsvinden rond de allernieuwste modellen van alle exposanten. Ook liefhebbers van klassieke auto’s komen aan hun trekken op de speciale expositie onder de noemer ‘110 jaar AutoRAI’. In het Hollandcomplex worden de auto’s geëxposeerd die vallen onder de noemer ‘Family and Travel’, ‘Luxury’, ‘Cabrio’, ‘Sportscars’, ‘Adventure’, ‘City & Compact’ en ‘Green & Alternative Power’.

c-viola-corvette-c6-bovenaanzicht

Liefhebbers van spectaculaire auto’s kunnen genieten van tien tot vijftien exotische auto’s in de diverse paviljoens van de tijdschriften Carros, Autovisie en Autoweek/GTO. De Noord- en Oosthal vormen het ‘Parc fermé’: hier staan de auto’s die de hoofdrollen spelen in de shows in de AutoRAI Arena. In de Zuid- en Westhal krijgt elk merk zijn eigen merklounge om gasten en consumenten te ontvangen en te informeren.
c-harleysportster-vrouw

In de nieuwste aanwinst van Amsterdam RAI, het Elicium, staan de motorfietsen in ‘GoMotor!’. Bij het stadsstrand van Amsterdam RAI, Strand Zuid, kunnen de liefhebbers van 4×4’s en SUV’s met de nieuwste modellen door het terrein rijden. Op het terrein voor het Congrescentrum wordt het parcours van het ‘Innovatief Rijden’ uitgezet.

Voor meer info kijk je op autorai.nl.

1 Comment on “AutoRAI 2009: een update!

  1. ‘Brommers’ op de AutoRAI… Het moet niet gekker worden! 😉
    Wanneer die hele kredietcrisis-toestand afgelopen is, verwacht ik dat de merken die voor komend jaar afgehaakt zijn zullen staan te dringen om een plek te veroveren. (pfff… wat een gammele zin)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*