AutoRAI 2009 – aftellen!

Ik was het temidden van alle persreizen bijna vergeten, maar het aftellen voor de AutoRAI 2009 is begonnen! Het is van 1 tot en met 11 april volgend jaar wederom uiteraard in de Amsterdam RAI. Ik vind het altijd erg leuk om heen te gaan, maar als ik deze foto’s zie dan denk ik wel eens: als bezoeker word je toch helemaal gestoord van de vele andere bezoekers? Je ziet meer mensen dan auto’s…

Nou ja, ik ben nu eenmaal geen mensenmassa-type dus ben ik blij dat het tijdens de persdagen voorafgaand aan het evenement minder druk is. Kunnen wij journalisten ook rustig ons werk doen, zeg maar. In elk geval zijn de kernwoorden van de komende AutoRAI ‘innovatie’, ‘mobiliteit’ en ‘fun’. En dan denk ik: jeeee, wat creatief gevonden zeg… Daar is vast een heel grote denktank aan te pas gekomen die daar maaanden over heeft nagedacht…  😉
In elk geval vormt de AutoRAI 2009 gedurende elf dagen weer de grootste autoshowroom van Nederland waar men het complete aanbod van de auto-industrie kan zien. En dat is inclusief al het wereldnieuws want de Hollandse show volgt op de autosalons van Detroit en Genève. Er komen weer paviljoens met speciale evenementen. Hopelijk worden die wat beter bezocht dan vorig jaar, want toen liep ik er over een uitgestorven hoek van het RAI-complex.
We gaan het zien, ik heb er zin in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*