AutoRai 2007 (deel 3)

Ook het autotijdschrift Autovisie is weer goed vertegenwoordigd op de AutoRai 2007: er wordt weer een SuperCar Paddock ingericht. Liefhebbers kunnen hier oog in oog staan met spectaculaire sportwagens die je in Nederland ‘in het wild’ maar heel zelden tegenkomt.

autorai2007supercarpaddock.jpg

Raspaarden in de categorie Pagani Zonda, Maserati MC12 Corsa, Lamborghini Murciélago LP640, Porsche 911 GT3 RS, Noble M15 of Ford GT.
De SuperCar Paddock biedt niet alleen plaats aan de topmodellen van beroemde fabrikanten waarvan de auto’s het hart van de liefhebber sneller doen kloppen; er zijn ook enkele unieke performance-cars te bewonderen die zijn ontwikkeld door relatief onbekende constructeurs die hun sporen in de auto-industrie of -racerij hebben verdiend en die een eigen bedrijf zijn begonnen om hun eigen droomauto te bouwen. Zoals deze Gumpert Apollo.

autorai2007gumpertapollo.jpg

Deze wagen werd ontwikkeld en gebouwd door Roland Gumpert, voormalig motorsportchef bij Audi. Hieronder nog zo’n monster; de spectaculaire Caparo T1

autorai2007caparo.jpg

De Caparo is een bedenksel van de ex-McLaren designers Ben Scott-Geddes en Graham Halstead.
Autovisie is nog in druk overleg met tal van autofabrikanten, dus welke auto’s nog meer in de SuperCar Paddock te zien zijn, blijft een verrassing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*