AutoRai 2007 (deel 2)

Nog een nieuwtje over de AutoRai 2007:

autorai20072.jpg

de heren van de organisatie hebben bedacht dat het slim zou zijn om een deal te sluiten met de NS en met Connexxion. Er rijden dagelijks 100 bussen vanuit diverse stations in Nederland naar de Rai. En voor 15 euro kun je vanuit ieder station in Nederland met de trein naar de AutoRai komen.

autoraitrein.jpg

Grappig dat men op dit plaatje snelheid in de trein heeft weten te brengen. Bij mijn weten staan die dingen meestal stil. En met alle vertragingen moet je nog maar zien of je een beetje op tijd op de AutoRai aankomt. De NS is daar uiteraard optimistisch over. Philippe Smit, directeur Marketing & Sales van NS licht toe: “Wij zien de trein als een mooie aanvulling op de auto en vinden dan ook dat wij op de AutoRAI niet mogen ontbreken. In een dichtbebouwd land, waar mobiliteit een steeds grotere uitdaging wordt, moet je slimme keuzes maken. Soms kies je de auto, soms kies je de trein. Samen houden we Nederland zo bereikbaar. Wij blijven inspelen op de mobiliteitsbehoeften in Nederland en investeren in nieuwe producten en diensten. Zo zijn er inmiddels zo’n 45.000 leaseautorijders die met onze NS business card met regelmaat kiezen voor de trein.”

autorai20073.jpg

De Amsterdam RAI is snel en gemakkelijk bereikbaar per trein. Het station ligt op nog geen vijf minuten lopen van de RAI. Maarja, met je eigenste auto ben je er sneller, bepaal je zelf wie er naast je zit en hoef je niet op tochtige stations te wachten. En natuurlijk kun je er ook prima parkeren. ;-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*