Auto-babe Bastiaansen

mariellebastiaansenAls je het hebt over de mode- en beautyscene, dan lopen daarin veel bleh-mensen rond. Professioneel gezichten-verfster, haarstyliste en presentatrice Marielle Bastiaansen is een positieve uitzondering op deze regel. Op haar eigen website kwam ik dit verhaaltje tegen over haar auto: “Mijn auto is mijn tweede huis. Er liggen standaard drie paar schoenen, een tandenborstel en een haarföhn in.”

 

MarielleBastiaansen-auto
Foto: Raymond de Haan

“Ik gebruik mijn auto voornamelijk voor mijn werk en aangezien ik daar zeven dagen per week mee bezig ben, gebruik ik ‘m heel intensief. Ik woon zelf in Breda en reis voor mijn programma Looking Good echt het hele land door. Ik vind het daarom heel belangrijk om een prettige en comfortabele auto te hebben. Maar ik wilde ook graag een auto met een sportieve uitstraling voor de fun en alle luxe die ik me maar voor kan stellen.

MercedesCLKCabrio

Mijn CLK Cabrio heeft dat helemaal. Als ik ‘s ochtends in mijn Mercedes-Benz stap, word ik meteen blij. Mijn auto is echt mijn tweede huis. Je zou het eens moeten zien, er liggen standaard drie paar schoenen, een tandenborstel en een haarföhn in. Gelukkig is mijn cabrio heel ruim. Ik heb bewust gekozen voor dit merk. Vroeger reden mijn ouders ook in een Mercedes-Benz. Ik dacht toen al: ‘Als ik later groot ben, koop ik er zelf ook een.’ Ik ben graag écht aanwezig op de weg. Lekker met het dak open als het zonnetje schijnt: hier ben ik. Dat stukje imago vind ik belangrijk.”

17 Comments on “Auto-babe Bastiaansen

 1. Maar ik wilde ook graag een auto met een sportieve uitstraling voor de fun
  En dan koop je een Mercedes? Da’s wel het laatste merk waarbij het woord ‘fun’ in me opkomt 😕

 2. Misschien wil deze jongedame ons wel sponsoren met een beetje visagie voor de volgende kalender 😉 En wellicht ons kapsel stylen voor onze presentatie op de AutoRAI? *al bij het idee geniet*

 3. @klassiekerrally

  Blijven hangen in ouwe meuk? Zo klinkt je naam tenminste. Beetje kortzichtige uitspraak over Mercedes. Als ik je reactie zo bekijk, zit je nog in tijd van de 190.

 4. @ Jos: Rustig maar! Je hoeft niet gelijk persoonlijk te worden…

  Ik schreef niet dat Mercedes niet sportief zou zijn, maar wel dat ik -en da’s heel persoonlijk natuurlijk- niet direct aan Mercedes dacht bij het lezen van de woorden ‘sportief’ en ‘fun’.

 5. Hihi, topic start over een vrouw die een keuze heeft gemaakt voor een auto en daar blij mee is.
  Waarop 2 haantjes elkaar gaan afkammen.
  En weer een dame die moet sussen.

  Wie had verwacht dat dit topic zo uit de hand zou escaleren? 😉

 6. In het kader van de wereldproblematiek gaat dit natuurlijk helemaal nergens over. Dit even ter relativering.

  Edoch: in de reactie van KR over een quote
  van Marielle zit een denigrerend ondertoontje.

  “En dan koop je een Mercedes?”

  Kennelijk doet zij een domme uitspraak als zij aangeeft “fun” te hebben met haar “sportieve ” CLK Cabrio. Het lijkt mij dat je lots of fun kunt hebben met zo’n Cabrio, ook van andere merken trouwens.

  Heeft niets met haantjesgedrag te maken. Wel met het respecteren van andermans / andervrouws keuze en motivatie, in dit geval dus van Marielle.

  @Viola,
  Als de reacties naar jouw mening enigszins afwijken van de geldende beleefdheidsnormen, mijn oprechte excuses. Denk wel dat het hier netjes gaat in vergelijking tot jouw ervaringen op een blog na het testen van een Laguna Coupé en A5…..

 7. Ja Jos, het gaat hier netjes. Dat komt omdat ik hier de webmaster ben 😎 Op reacties van domme gastjes die andermans inspanningen slechts afzeiken om het afzeiken zit niemand te wachten. Tenminste, niemand die in het bezit is van enige herseninhoud. Afzeikerds of ruziezoekers worden hier gedelete. 🙂 (charmante glimlach.) Met dank voor uw reactie.

 8. @ Jos: het was zeker niet mijn bedoeling om denigrerend over te komen. Mijn excuses daarvoor.

  Iedereen heeft zo z’n eigen associaties met sportief en fun. Voor de een is het voetbal, voor de ander kayakken. Met auto’s is dat al niet anders… Mijn voorkeur is blijkbaar niet hetzelfde als jouw voorkeur 😉
  Maar dat verschil in voorkeuren maakt de wereld ook een minder saaie plek. Zand erover?

 9. @KR en Jos: ja, iedereen zijn eigen smaak. En iedereen gebruikt ook weer andere woorden om iets te beschrijven. Marielle vindt dit sportief en fun. Prima toch? @Jos: en jij hoeft de voorkeur van KR geen ‘oude meuk’ te noemen. Ieder z’n ding.

 10. Ach, strikt genomen is het natuurlijk ouwe meuk. Maar daar ben ik gewoon gek op. Wat auto’s betreft dan… 😉

  Overigens: bij een sportieve en ‘fun’ Mercedes denk ik aan de SL en SLK, die vind ik namelijk wel erg fraai.

  Iedereen blij 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*