Audi TT Roadster

Vandaag onder de carport: de Audi TT Roadster. Vanmiddag mag hij lekker rusten, want we pakken lekker de fietsjes naar het strand. Maar vanavond mag hij mee voor het betere terraswerk bij de verderop gelegen strandtenten ;-))

audittroadster.jpg

Gisteren hebben we hem en twee andere topless sterren (de BMW Z4 Roadster en de Volkswagen EOS in Individual-uitvoering) op de kiek gezet op de boulevard van Egmond. Je ziet het artikel later terug in Aktueel Sportief. Wat daarbij opviel was dat de VW opvallend veel aandacht kreeg van het slenterend publiek: waarschijnlijk omdat hij toch het meest bereikbaar is voor de massa.

audittroadster-achter.jpg

Ik ben eigenlijk totaal geen cabrio-liefhebster, later zal ik een van mijn columns hierover plaatsen, maar de TT stemt mild. Het is gewoon een lekkere comfortabele cruiser waarmee je ook met gemak uitdagender parcourtjes aan kunt. Wel merkte ik meteen een groot verschil op met de BMW Z4 Roadster: dat is de ECHTE rijdersauto van het stel.

audittroadster-int.jpg

Wel is de Audi in deze interieur-uitvoering met football-stiksels erg tof. Later meer hierover, nu zon, zee, strand en verlaten duinpannetjes… :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*