Audi R8

Hier weer eentje uit de serie ‘Wat vind ik nu weer onder mijn carport’: de R8 van Audi. Ik heb nu toch wat meer reacties binnen, dus misschien moet ik mijn mening over het bekijks-gehalte toch een beetje bijstellen ;-))

audir8.jpg

Ging er gisteren namelijk boodschappen mee doen bij Albert Heyn. Heb ‘m netjes en safe op een plek gezet waar hij niet kon worden beschadigd door autodeuren van onvoorzichtige mensen. Toen ik uitstapte liep er meteen een man op me af. Helemaal opgewonden roepend: “Hoe kan dat nou? Hoe kan dat nou? Wat doe ik verkeerd?” Daarbij wijzend op zijn Golf cabriolet. Waarop ik zei: “Oh, dus je vind mijn boodschappen-autootje wel leuk?” :-))

audir8-a.jpg

Een tijdje later kwam ik dus met twee volle tassen de winkel uit en zag op afstand al drie jongens van rond de 20 jaar rokend bij de auto staan. Overduidelijk wachtend op de eigenaar. Dus ik ontgrendel de portieren en open de kap om de boodschappen in het vooronder te zetten. Waarop hun peuken bijna uit hun mond vielen: JA HOOR! Ik weer lachen natuurlijk. Waarop er eentje zei: “Jouw man verdient zeker goed?” Nu dacht ik dat jongere mannen wat gemancipeerder waren. Nou NOT dus. Dus ik zei: “Beetje met je tijd meegaan jongen, ook vrouwen rijden hete auto’s.” Zonder natuurlijk te verklappen dat het helemaal niet mijn eigen auto is. Waarop hij zei: “Ben je dan tenminste nog vrijgezel”? ;-))

audir8ak.jpg

‘s Avonds was ik bij vrienden in Heemstede en ook daar was het opeens een drukte van belang voor de deur. Met flitsende mobieltjes enzo. En weer van die ongelovige reacties van: een vrouw met zo’n auto?? Dat kan niet waar zijn! Rian en ik hebben vervolgens maar bedacht dat ik een bord ga maken dat ik bij dit soort reacties in het verkeer omhoog kan steken:Pijpen – 5000 euro.

Inclusief zoenen – 8000 euro.

Body massage – 20.000 euro. ETC.

Bevestig ik meteen hun vooroordeel…. We hebben er gisteravond bij een wijntje enorm om gelachen, maar het is eigenlijk natuurlijk supertriest dat er nog zo over vrouwen in sportauto’s gedacht wordt. Ik heb het zelfs eens letterlijk naar mijn hoofd geslingerd gekregen toen ik een tijd geleden de A4 cabriolet reed. Voor een stoplicht was het: “Ik weet hoe jij die verdiend hebt!!!” Neanderthalers!!

audir8v.jpg

Zometeen weer rijden. Rij-indruk hebben jullie nog tegoed…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*