Armin van Buuren bekent zijn auto-kleur

Armin Van Buuren heeft zijn nieuwe Jaguar F-TYPE opgehaald. De vijf keer tot beste (en sympathiekste, volgens ons) DJ ter wereld verkozen Armin is laaiend enthousiast over zijn nieuwe ‘wheels’: “De sound van de F-TYPE is echt waanzinnig en ik vind de lijn ook echt heel stijlvol. Je merkt dat de F-TYPE een fel karakter heeft, hij reageert direct en is intuïtief.”

Armin-Jaguar

De Jaguar F-TYPE is net als zijn beroemde voorgangers uit het verleden grensverleggend, met de voor Jaguar kenmerkende combinatie van sportieve prestaties, innovatieve technologieën en hoogstaand design. Armin van Buuren heeft gekozen voor het topmodel de Jaguar F-TYPE V8 S met een 5.0 V8 supercharged-motor met 495 pk en quickshift-transmissie met 8 versnellingen. Dit model heeft een topsnelheid van 300 km/u en een acceleratievermogen waarbij in 4,3 seconden de snelheid van 100 km/u wordt bereikt. Hij is uitgerust met het Meridian Surround Sound System met 770 watt en veertien luidsprekers waardoor Armin van Buuren ook optimaal kan genieten van zijn muziek.

armin1

“De Jaguar F-TYPE is krachtig, dynamisch en heel herkenbaar, net als de muziek van Armin van Buuren, aldus Aldo van Troost, de Communicatie & PR manager van Jaguar. “Met nieuwe modellen als de Jaguar XF, XF Sportbrake en de F-TYPE spreken we duidelijk een jongere doelgroep aan, zo ook met de nieuwe Jaguar C-X17 concept die we vorige week onthuld hebben op de IAA Frankfurt. We vinden het daarom ook fantastisch dat Armin in de F-TYPE gaat rijden. Twee iconen met wereldfaam komen samen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*