Aapjes kijken

Onlangs ontving ik de uitnodiging om te komen proefrijden in een wel heel bijzonder, eh, cabriootje. Dit karretje heet de Ape Calessino en met zijn – volgens het persbericht – ‘tijdloos design en elegante verschijning symboliseert-ie de zonnige levensstijl van de landen rond de Middellandse Zee met een hoog ‘Dolce Vita’ gehalte.’

Ape Calessino Electric

De Ape heeft vier zitplaatsen en doet het al goed als collector’s item. In Italie is de Ape van Piaggio al meer dan zestig jaar niet meer weg te denken uit het straatbeeld en het leven van de Italianen.

Ape-1

Er zijn inmiddels wereldwijd ruim twee miljoen Apes verkocht en van de Calessino is ook een elektrische uitvoering. Ik denk aan een bestickerd ‘Carwoman’ exemplaar!

Ape-2

4 Comments on “Aapjes kijken

  1. Ik denk dat dat top is! 🙂
    Een kennis van me heeft er een met een kiepbakje. Zonder kenteken, dus hij kan er alleen mee op zijn erf rijden. Na de crossmotor is ‘t geloof ik ‘t favoriete voertuig van m’n zoon…
    Ik durf niet mee, de kans op blauwe knieën is veel te groot. 🙂

  2. Viola, mag ik voor het top les type kiezen.
    Ik probeer op deze women site respectvolle reacties te plaatsen maar deze mobiel heeft slecht 3 pluspuntjes. Retrobandjes!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*