Wat mannen doen voor een MINI…

Denk jij nog steeds dat de MINI een vrouwenauto is? Lees dan vooral verder, want dit illustreert maar weer eens hoeveel mannen over hebben voor een leuke auto.

MINI Cooper 2011

De Duitser Andreas Muller heeft namelijk iets erg pijnlijks gedaan toen een radiostation een prijsvraag organiseerde met als eerste prijs een nieuwe MINI Cooper.
De prijsvraag kwam in het kort neer op: wie de meest gekke stunt uithaalt, wint de auto. Aldus werden de meest vreemde stunts uitgehaald door luisteraars, maar die van Muller won met een kleine voorsprong.

MINI Tatoeage

Radio luisteraars werden getracteerd op Mullers pijnkreten terwijl dit unieke ‘kunstwerk’ werd gemaakt. Hij liet namelijk het woord MINI op zijn pielemuis tatoeeren… Muller zegt dat het de pijn waard was: ‘Als ik eenmaal in de auto zit, maakt het niet meer uit, dan is de pijn weg’. Of Muller een vriendin heeft en of zij het eens is met het woord op deze plek, werd niet bekend gemaakt. Ik ben wel benieuwd of deze man hetzelfde had gedaan voor een Volkswagen, een Alfa Romeo, of een Aston Martin. Wellicht niet genoeg plek… 😉

1 Comment on “Wat mannen doen voor een MINI…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*